siteye ping atmak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mehmethan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mehmethan

Yeni üye
slm arkadaşlar siteye ping atmak ne demek
lütfen acilen cevap bekliyorum

ping atmak o site hakkında bilgi almaktır mesela çalıştır bölümünden siteye ping atara ip adresini öğrenebilrsin

Arkadaşım Ping ne demek söylüyorum

PING bir sisteme sinyal yollayıp geri almaktır.
Ping ile site çökertilir.

ping www.siteadi.com -l 10000 -t yazıp sürekli 100 kb sinyal yollarsın!
Lütfen bilmeden konuşmayalım.

sen anlamamışsın başlat-çalıştıra cmd yaz çıkan yere ping www.siteadi.com -l 10000 -t yaz karşına çıkar ıp adresi ama bu sadece ıp adresi almaya yarıyor

ya zaten tek basina pingle cökertn uzun zaman alir en isii ii organize olmus 10 kisilik grubunla saldrmak siteye

arkadaşlar resimli anlatımını eklermisiniz buı konunun ben şöle biliyorum
başlat-çalıştır-cmd-ping http://www.siteadı.comwww.siteadı.com[/URL] -t die biliyorum bu da olabilirmi ??

ya ben denedimde olmadı çoğul denesek google'ı bile yıkarız:):):):)

Bu yöntem ddos saldırılarının türkçesidir:) eskisi kadar işe yaramadığını soyleyeyim hatta tek kişi bu yontemle sıradan bi modeme bile zarar vermek zorlasmıstır...Yeni nesil bilgisayarlardaki hostlara zarar vermek Bi siteye zarar vermek içinse ciddi bi gurup kurmak lazım...Sistemler eskisi kadar basit değil veriyollarını coğu zaman bu yöntemle zorlayamazsınız bile...Ve bu yöntem hack dünyasında etik karşılanmaz işbilmezlerin yöntemidir...Bence biraz çalışıp index atma yollarını öğrenin sitede yeterli döküman var zannımca:)

knky tmm yahu okadar zor deil abvart ma bikere ping le hacklenmş site görmedim.. =) boşuna cart curt etmeyin sadece siteyi kasar . . bunu noktalayalım burda. 2. si ise bi siteyi hacklemek için ftp yada database inilmesi gerekir . . onun dışında hiç bir şey yapılamaz ! saygılarımla Ope Tech ..!

pink atmak sitenin traffic bandvich ve http protokolünü kesmektir bağlantı hızına göre çeşitli seviyelerde atabilirsin

ping atarak sitenin ipsini ogrenırsın baska hıc bı ısıne yaramaz

adamım ayarla 6-7 arkadas hep beraber baslayın basıt bı sıteyse fazla ugrasmazsınız

başlat-->çalıştır>>cmd
buraya şuj komutu yazıyorsun

ping www.hedefsite.com

Geri

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.