Siz İsminizi Girin,O Nick Türetsin

ordeallAlemko

Katılımcı Üye
5 Eyl 2009
594
0
İşlem Basit;İsminizi Girin ve Nick Oluştursun.'Nick Oluşturmak İçin Tıklayınız' Bölümüne Tıkladıkça Nick Türetir

link:

Buyrun Link Yenilenmişdir

https://tik.lat/YTgIb
 
Son düzenleme:

ProtectiveTR

Uzman üye
Saldırgan olarak bildirilmiş site!


www.ziddu.com konumundaki sitenin saldırı sitesi olduğu bildirildi ve açılması güvenlik tercihlerinize dayanılarak engellendi.


Saldırı sitesi olarak tanımlanan siteler özel bilgilerinizi çalan, bilgisayarınızı başkalarına saldırı amacıyla kullanan ya da sisteminize zarar veren programları kurmaya çalışan sitelerdir.

Bazı saldırı siteleri zararlı yazılımları bilerek dağıtırken, çoğu site, sahibinin bilgisi ve izni dışında bu amaçla kullanılır.


Verdiğin linke girince böyle birşey yazıyor
 

SaMuRai

Emektar
8 Eyl 2008
11,571
30
(nowhere) in
o sitenin ftp ye trojan girmiş o yüzden öyle bir virus uyarısı veriyor.
kişisel bilgisayarlarınıza zarar verebilir.
konu ihbar
 

ordeallAlemko

Katılımcı Üye
5 Eyl 2009
594
0
arkadaslar kusura bakmayın ben bılerek sızı virüslü siteye sokdurmaya calısmam bılmıyodum özür dilerim
 

aYDoSLu34

Uzman üye
18 Eyl 2009
1,283
1
Cyber Shot
format siliderim yok bikere attım ram yaktım işlemci zara gördü saha elemem yapamıyom başka bişeler acayıp bişeler oluyo
 

hacker3434

Üye
21 Eki 2009
171
0
ya nerde buranın mederatörü ilgilensin konuyla millet linke girip trojanı yiyip çıkıyor sizde ilgilenmiyorsunuz böle konularla Konuyu ihbar ediyoz bakan yoq ne iş anlamadım
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.