Sizce bu bir açık mıdır ?

13 Ara 2015
63
0
KÜTAHYA
Arkadaşlar tam bilmediğimden dolayı bir sorayım dedim.
adresi gizlememin nedeni her ne kadar iyi niyetli kişiler olsa da zarar vermek isteyen olabilir o yüzden. Site ile ben ilgileniyorum. yani içeriğiyle. birşey olursa sorumlusuda benim o yüzden.
LİNK BURADA
 

zztri

Yaşayan Forum Efsanesi
9 Tem 2015
10,053
390
Ankara
RSS yayınından site kırılırsa, seninki ilk olacak üstadım :)

Merak etme, o genelde RSS eklentileri tarafından otomatik olarak oluşturulan basit bir dosya. Zaten sayfada olan linklerden en yenilerini, linkin koyulma tarihini vs. iletiyor. RSS oluşturucular kendileri parametre de almadıklarından burada açık bulunması pek mümkün değil zaten.
 

zztri

Yaşayan Forum Efsanesi
9 Tem 2015
10,053
390
Ankara
Sayfa kaynağı değil bu yahu. RSS feed.. Adamın kafasını karıştırmayın. RSS = Rich Site Summary = Zengin Site Özeti.. İnsanlar RSS okuyucularla bu özete abone olabilirler, böylece değişiklikleri bütün siteyi kontrol ederek değil de nisbeten çok küçük olan RSS Feed'i kontrol ederek görürler. Eskiden, sınırsız internetin pek olmadığı zamanlarda çok kullanışlıydı.
 

LakhoPss

Uzman üye
31 Ara 2014
1,512
0
root@kali:~#
Sayfada paylaşılan, yayınlanan içeriğin tek bir sayfada görüntülenmesini sağlayan, kısacası içeriği bir hotspot noktasında derleyen, XML ile yazılmış bir RSS'e denk gelmişsiniz. Üstadım bu bir açık değildir, veri yayınlama türüdür. HTML sayfasının kaynak kodu vs. değildir..
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.