Benim şuan olarak 3 tane bilgisayarım var, ancak hepsi Windows kullanıyor ve ben yavaş yavaş bloatware gibi şeyleri her formatta kaldırmaktan bıkmış durumdayım. Ana bilgisayarım "GTX 1650 + i3-8100 + 20GB RAM" özellikli bir makine, ana bilgisayarıma Linux kurmak istiyorum fakat istediğim oyunları rahat rahat oynar mıyım? İşlerimi rahat şekilde halleder miyim onu bilemiyorum maalesef. Aşırı kararsızlık yaşıyorum, şuan 3.bilgisayar daha hazır değil memlekete gittikten sonra da ona Linux kurmak istiyorum. Aslında tüm bilgisayarlarıma Linux tabanlı bir işletim sistemi kurmak istiyorum kısaca.
Microsoft gördüğüm üzere işi pek beceremiyor, bizim sevmediğimiz her özelliği getirmeye devam ediyor. Ayrıca Linux isteme sebeplerimden birisi daha "Özelleştirme" olayı, her türlü yerini pixeline kadar değiştirebiliyorsunuz.
Genelde oynadığım oyunlar modlu GTA V, Call of Duty, Battlefield gibi orta segment sade oyunlar, sizce Linux'a geçmeli miyim? Eğer geçersem Linux Mint kurmayı düşünüyorum.
Microsoft gördüğüm üzere işi pek beceremiyor, bizim sevmediğimiz her özelliği getirmeye devam ediyor. Ayrıca Linux isteme sebeplerimden birisi daha "Özelleştirme" olayı, her türlü yerini pixeline kadar değiştirebiliyorsunuz.
Genelde oynadığım oyunlar modlu GTA V, Call of Duty, Battlefield gibi orta segment sade oyunlar, sizce Linux'a geçmeli miyim? Eğer geçersem Linux Mint kurmayı düşünüyorum.