Sizce Türkiye'nin en güzel şehri neresi ?

Sizce Türkiye'nin en güzel şehri neresi ?

  • İstanbul

    Oy: 44 39.6%
  • Antalya

    Oy: 24 21.6%
  • İzmir

    Oy: 26 23.4%
  • Ankara

    Oy: 7 6.3%
  • Çanakkale

    Oy: 10 9.0%

  • Kullanılan toplam oy
    111

kacak_ali

Katılımcı Üye
24 Haz 2009
938
0
35
Bursa
bursa niye yok ya ayıp ettiniz :D ankaranın siyasetinden başka birşeyi yok bursa olabilirdi onun yerine
 

cagri_ts

Uzman üye
23 Tem 2008
1,144
1
Ötüken - Tanrı Dağları
Bu nasıl bir ankettir !?
Türkiye'nin ve hatta Dünyanın her köşesi birbirinden güzeldir. Bu güzellik eşit olarak dağıtılmıştır. Bir şehir dersem diğerine haksızlık olur !
Onun içindir ki "Bir başkadır benim MEMLEKETİM"
 

yalniz.adam

Yeni üye
9 Eyl 2009
7
0
en guzel yer dogdugum köyümdür suyun hangi kaynakdan geldigini bilirim yedigimin hangi bahcede yetistigini bilirim ormanin derinliklerinde korkmam hangi yabani hayvan yasar bilirim golgesinde oturdugum agacin püfür püfür esen ruzgarini bilirm insanlarini tanirim buyuk sehirler insan ormani gibi önumuzu göremiyorum
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.