Sizden; hayra çağıran, iyiliği (marufu) emreden ve kötülükten (münkerden) sakındıran

кιllεя¬εx

Kıdemli Üye
11 Ağu 2007
4,462
17
THT Vice Ctiy
Ey Nefsim!

Deme "Zaman degismis, asir baskalasmis.Herkez dünyaya dalmis, hayata tapinir, gecim derdi ile sarhostur." Cünkü Ölüm degismiyor.
Ayrilik, ebedi olana dönüsüp baskalasmiyor. Insanligin acziyeti, insanligin fakirligi degismiyor, ziyadelesiyor. Beser yolculugu kesilmiyor, sür'at alip gidiyor. Hem deme, "Bende herkez gibiyim."Cünkü herkez sana kabir kapisina kadar arkadaslik eder.

Herkezle musibette beraber olmak demek olan teselli ise, kabrin öbür tarafindan pek esassizdir. Hem kendini basibos zannetme. Zira su misafirhane-i dünyada, nazar-i himetle baksan, hicbir seyi nizamsiz, gayesiz göremezsin.
Nasil sen nizamsiz, gayesiz kalabilirsin ?

Bu Dünya bir meydan-i tecrübe ve imtihandir ve sorumluluk yüklenme ve mücahededir. Imtihan ve sorumluluk yüklenme ise sunu gerektirir:
Hakikatler perdeli kalip, ta bu yaris ve mücahede ile Ebu Bekir'ler âlâ-yi illiyîne ciksinlar ve Ebu Cehil'ler esfel-i sâfilîne girsinler.

Faniyim, fâni olani istemem.
Âcizim, âciz olani istemem.
Ruhumu Râhmana teslim eyledim; Baska bir sey istemem.
Isterim, fakat bir yâr-i bâki isterim.

Zerreyim, fakat bir sems-i sermed isterim.
Hic ender hicim, fakat bu mevcudati umumen isterim

Said Nursî
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.