Arkadaşım, öncelikle saldırı yaptıktan sonra eşit aralıklarla İP değiştirmelisin yada kendini yardımcı programlar sayesinde başka ülkelerde göstermelisin. Bu senin Bilişim Şube tarafından yakalanmanı zorlaştıracaktır. Bu işlem sayesinde arama bölgeleri genişleyecek ve senin bulunman imkansız hale gelicektir. Eğer saldırıyı bir internet cafe'den gerçekleştirirsen. Static IP ve son kullanılan masanın saat'i seni ele verebilir, aynı zamanda kameralar. Dünya üzerinde ki hackerların yakalanmama sebeplerinden biriside budur. Bilgisayarını takip edememeleri için blogps yöntemi diye bir yöntem vardır. Bu bir hack değildir ve polisler tarafından kullanılmaktadır. Bunu bilgisayarına edinebilirsen eğer ters tepkiye sebep olucaktır ve Bilişim şube bilgisayarları kadar hayalet bir bilgisayar haline gelicektir, kullandığın cihaz. Ben bu zamana kadar birçok hack olayına karıştım ve yaklaşık 12 kişinin hesabını ele geçirdim. Bunları senin dediğin gibi Phishing/Sosyal mühendislik yöntemi ile yaptım. Bu zamana kadar başıma bir olay gelmedi ve ben bu kişilerin polise başvurduklarını takip ederek gördüm. Kullanıcıların hepsi kendi oturduğum semtte yaşamaktadır. Tek söylemek istediğim free domainler sizi ele verebilir. Polislerin yapılan tüm girişleri takip ettiklerini duyuyorum son günlerde. Sosyal mühendisli yöntemini MSN üzerinden yapmalısınız. Sahte bir index hazırlayım sunucuya koymaya kalkıştığınızda server sahibi veya hacklenen kişi sizi Polis'e ihbar ederse yerinizi adları gibi bulurlar, aklınızda olsun. Çünkü Polisler ilk önce siteyi size veren sunucu ile iş birliği yaparlar.