B bldoy Yeni üye Katılım 28 Şub 2013 Mesajlar 34 Tepkime puanı 0 Konum izmir Kredi 0 3 Nis 2017 #1 arkadaşlar telefon numaralarını sınrısız arayabilme şeyi varmıdır nasıl yapabiliriz
S Speedify Katılımcı Üye Katılım 3 Tem 2016 Mesajlar 396 Tepkime puanı 1 Konum ? Kredi 0 3 Nis 2017 #2 textfree vardı Google playde reklam izleyerek kontör kazanosn Skype biraz zor :trl Oyla 0 Downvote
ByZehirx Yaşayan Forum Efsanesi Katılım 10 Şub 2012 Mesajlar 12,820 Çözümler 11 Tepkime puanı 2,552 Yaş 37 Konum Osmaniye 80 Kredi 7 3 Nis 2017 #3 bldoy' Alıntı: arkadaşlar telefon numaralarını sınrısız arayabilme şeyi varmıdır nasıl yapabiliriz Genişletmek için tıkla ... var ama yapmadim. daha dogrusu gereksiz buldum kimin isine yarar diye. ama demek ki birilerin isinr yariyacakmis. musait zamanda yaparim haber veririn. ama android icin Oyla 0 Downvote
bldoy' Alıntı: arkadaşlar telefon numaralarını sınrısız arayabilme şeyi varmıdır nasıl yapabiliriz Genişletmek için tıkla ... var ama yapmadim. daha dogrusu gereksiz buldum kimin isine yarar diye. ama demek ki birilerin isinr yariyacakmis. musait zamanda yaparim haber veririn. ama android icin