ARKADAŞLAR SKYPE HATA VERİYOR ÜZERİNE TIKLADIĞIM ANDA "SKYPE ÇALIŞMAYI DURDURDU" ŞEKLİNDE HATA ALIYORUM AŞAĞIDA YAZAN MADDELERİ YAPTIM AMA HAAA TIK YOK
1. Skypetan tamamen çıkış yapın. Skype ikonunun üzerine sağ tıklayarak çıkış yaptığınızdan ve Skype programının hiçbir şekilde çalışmadığından emin olun.
2. Bilgisayarınızda Başlat menüsüne çalıştır yazın ve Entera basın. XP kullanıyorsanız bu işlemi Başlat/Çalıştır seçerek de yapabilirsiniz.
3. Karşınıza gelen ekrana %appdata%\Skype yazın ve Tamama basın.
4. Karşınıza isminize ait Skype dosyası gelecektir. Bu dosyayı tamamen silin. Dosyayı göremezseniz, gizli dosyaları görünür hale getirin.
ARKADAŞLAR YUKARIDA YAZAN HERŞEYİ YAPTIM AMA FAYDASI YOK ....
1. Skypetan tamamen çıkış yapın. Skype ikonunun üzerine sağ tıklayarak çıkış yaptığınızdan ve Skype programının hiçbir şekilde çalışmadığından emin olun.
2. Bilgisayarınızda Başlat menüsüne çalıştır yazın ve Entera basın. XP kullanıyorsanız bu işlemi Başlat/Çalıştır seçerek de yapabilirsiniz.
3. Karşınıza gelen ekrana %appdata%\Skype yazın ve Tamama basın.
4. Karşınıza isminize ait Skype dosyası gelecektir. Bu dosyayı tamamen silin. Dosyayı göremezseniz, gizli dosyaları görünür hale getirin.
ARKADAŞLAR YUKARIDA YAZAN HERŞEYİ YAPTIM AMA FAYDASI YOK ....
Moderatör tarafında düzenlendi: