merhaba,başlıkta yazdığım gibi özellikle skype şifre ve mailini çalmaya yönelik rat var mı? varsa hangileri? @BlackDynamite
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu durumda RAT yerine keylogger kullanmak daha mantıklı ama beklemen lazım veya bir script yazıp direk olarak skype verilerine yönelebilirsin.merhaba,başlıkta yazdığım gibi özellikle skype şifre ve mailini çalmaya yönelik rat var mı? varsa hangileri? @BlackDynamite
phishing yutturmak biraz zor geliyor bana,senin dediğin gibi ya kendim yazıcam yada hazır birşey bulucamPhishing yöntemi bana soracak olursan daha iyidir. Keylogger da iyidir işini çözer, fake skype login page, veya password reset script gibi şeyler yazman daha sağlıklı olur aslında. her şeyi kendin yazdığın/yaptığın için kendi istediğin şeyleri yapıyorsun hazır sistemler kullandığın için bir tık kısıtlayıcı olabilir. Veya rahat hareket edemez hale gelebiliyorsun, fakat illa rat diyorsan senin bileceğin iş ben bilmem.
direk stealer en iyisimerhaba,başlıkta yazdığım gibi özellikle skype şifre ve mailini çalmaya yönelik rat var mı? varsa hangileri? @BlackDynamite
Doğru senaryo ve anlatım dili ile her şeyi yedirir pazarlarsın, ben okulda açılan itiraf sayfalarının adminlerini bulup müdüre verdiğim oluyordu. Arkadaşların gazı ile yapıyordukphishing yutturmak biraz zor geliyor bana,senin dediğin gibi ya kendim yazıcam yada hazır birşey bulucam
stealer kullanıcam fakat skype verilerini alan bi stealer yok luna şuanda çalışmıyor ve şifre kayıtlı olmadıgı surece veri çemiyorlar skype için özel olarak seçenekleride yokdirek stealer en iyisi
Luna Blank hepsi çalısıyor aslında basitstealer kullanıcam fakat skype verilerini alan bi stealer yok luna şuanda çalışmıyor ve şifre kayıtlı olmadıgı surece veri çemiyorlar skype için özel olarak seçenekleride yok