Merhaba Arkadaslar Yabancı Bir Hack Sitesinde Bulduğum SkyWyder Adlı Ücretli Olan Rat'ın Crackli Sürümünü Paylasmak İstedim.
Buyrun Arayüzünden Bir Kaç Kare

Özellikler:
YENİ: TeamViewer GİZLİ XP / Vista / Win7 / 8/10 x86 ve x64 üzerinde test!
- Regedit ve msconfig den başlangıç Gizli. kalıcı montaj
- Cryptochange, kendi biri tarafından automatly panoya kopyalanan herhangi Bitcoin adresi yerine
- SkyWyder Rat herhangi Firewall bypass edebilir
- Adresinize bir erişilebilir değilse Birden fazla DNS bağlantı, RAT otomatik olarak bir sonraki bağlanacak
Formgrabber:
- Kullanımı çok kolay, sadece bir URL girin ve bu kadar. Formgrabber Tüm form verilerini kurtarma ücret almak ve aynı zamanda yapılan her giriş için bir ekran görüntüsü almak ve söz konusu URL'yi tıklayın edecek
- Bir dost menüde indirin ekran görüntüleri ve günlükleri
- Ekran görüntüleri yakalama tarihi
- Web sitesinin TAM URL yakalanan
- İhtiyacınız olduğunda Akıllı keylogger, yalnızca iş
- Sen sadece ihtiyacınız olan ekran görüntülerini indirmek mümkün olacak
Botkiller:
- Aslında bizim RAT, bozuk yazılımlara karşı bu listeyi öldürmek bellekten içerebilir. Olursa olsun dosyası şifrelenmiş ise, RAT algılamak ve CPU herhangi% kullanmak olmadan hızlı bir şekilde öldürür.
Keylogger:
-keylogger Herhangi bir veriyi özledim asla böylece, tüm klavye herhangi ms gecikme olmaksızın bağımlısı olduğunu Ring3 ortayı güzel bir.
BTC-E Kod yakalama:
RealTime -Capture BTC-E Kodu ve ses bildirimi ile çok hızlı size gönderebilir.
AntivirusKiller:
-with İdaresi Hakları bizim RAT (Ayrıca bu seçenekle UAC bypass kullanabilirsiniz) bellekten bir .SYS Dosya kullanarak Anti virüs bu listeyi öldürebilir
Sahte Mesaj:
-Sen Başlık, Mesaj, Simge, sahte mesajın Düğmeleri yapılandırmak ve aynı zamanda daha önce test edebilirsiniz.
NOT:
Arkadaslar Ben Deneme Yaptım Rat Güzel Kurban Pcde Biraz Kasma Yapıyor Bağlantı ve Ekran Görüntüsü Çok İyi Keylogger Güzel Alıyor Kullanmanızı Tavsiye Ederim.
//--İNDİRME LİNKİ--//
TIKLA
//--Tarama Sonuçları--//
TIKLA
Buyrun Arayüzünden Bir Kaç Kare

Özellikler:
YENİ: TeamViewer GİZLİ XP / Vista / Win7 / 8/10 x86 ve x64 üzerinde test!
- Regedit ve msconfig den başlangıç Gizli. kalıcı montaj
- Cryptochange, kendi biri tarafından automatly panoya kopyalanan herhangi Bitcoin adresi yerine
- SkyWyder Rat herhangi Firewall bypass edebilir
- Adresinize bir erişilebilir değilse Birden fazla DNS bağlantı, RAT otomatik olarak bir sonraki bağlanacak
Formgrabber:
- Kullanımı çok kolay, sadece bir URL girin ve bu kadar. Formgrabber Tüm form verilerini kurtarma ücret almak ve aynı zamanda yapılan her giriş için bir ekran görüntüsü almak ve söz konusu URL'yi tıklayın edecek
- Bir dost menüde indirin ekran görüntüleri ve günlükleri
- Ekran görüntüleri yakalama tarihi
- Web sitesinin TAM URL yakalanan
- İhtiyacınız olduğunda Akıllı keylogger, yalnızca iş
- Sen sadece ihtiyacınız olan ekran görüntülerini indirmek mümkün olacak
Botkiller:
- Aslında bizim RAT, bozuk yazılımlara karşı bu listeyi öldürmek bellekten içerebilir. Olursa olsun dosyası şifrelenmiş ise, RAT algılamak ve CPU herhangi% kullanmak olmadan hızlı bir şekilde öldürür.
Keylogger:
-keylogger Herhangi bir veriyi özledim asla böylece, tüm klavye herhangi ms gecikme olmaksızın bağımlısı olduğunu Ring3 ortayı güzel bir.
BTC-E Kod yakalama:
RealTime -Capture BTC-E Kodu ve ses bildirimi ile çok hızlı size gönderebilir.
AntivirusKiller:
-with İdaresi Hakları bizim RAT (Ayrıca bu seçenekle UAC bypass kullanabilirsiniz) bellekten bir .SYS Dosya kullanarak Anti virüs bu listeyi öldürebilir
Sahte Mesaj:
-Sen Başlık, Mesaj, Simge, sahte mesajın Düğmeleri yapılandırmak ve aynı zamanda daha önce test edebilirsiniz.
NOT:
Arkadaslar Ben Deneme Yaptım Rat Güzel Kurban Pcde Biraz Kasma Yapıyor Bağlantı ve Ekran Görüntüsü Çok İyi Keylogger Güzel Alıyor Kullanmanızı Tavsiye Ederim.
//--İNDİRME LİNKİ--//
TIKLA
//--Tarama Sonuçları--//
TIKLA
Son düzenleme: