Selam dostlar dürüm dükanı için profesyonel bi slayt yapmayı düşünüyorum sizce hangisinden yapmalıyım.Program adı vere bilirmisiniz.
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam dostlar dürüm dükanı için profesyonel bi slayt yapmayı düşünüyorum sizce hangisinden yapmalıyım.Program adı vere bilirmisiniz.
Bu konuda size KİOZA adlı program yardımcı olacaktır.Kullanımı internetten araştırabilirsiniz.
dürüm dükkanı için slayt mı ? "really?" her neyse bence bi broşür hazırla dostum sadece fikir ama slayt yapmak istiyorsan "proshow" "photostage" kullanabilirsin.
hee çok sori ya yanlış okuyp yazmışımdirek çok soriyy PowerPoint var pek işine yaramazda sana önerim photosop la ilgilen afgan rasulov felan izle ona göre hazırlıyp bir şeyler yapabilirsin![]()
Dostum madem profosyonel çalışıcaksın önce dürüm dükkanı yerine, dürümcü kelimesini tercih et![]()
Program Olarak Abode Premiere Kullanabilirsin
Camstudio 9 basit bir arayüzü var, istediğin klibi çıkarabilirsin.
Camtasia Studio 9 demek istedin sanırım