Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bak kardeşim/abim.iyice anlatayım.
Slow loris saldırısı,bir sunucuya aynı anda 200-1000 kişinin girmesi gibidir ama dos'tan çok daha etkilidir.gönderilen her istek sunucuya bir header gönderir,ama bağlantıyı bozmaz,bekler.tam 'timeout' olacağı sırada tekrar bir header gönderir.böylece sunucu uzun bir süre bir bağlantının peşinden koşar.aynı anda yüzlerce kişinin siteye girmesi ama çıkmamasıdır.böylece sunucu gerçek kişilerin siteye bağlanma isteğini göz ardı edip senin küçük bir bandwidth ile gönderdiğin yüzlerce isteği bir kısırdöngü halinde cevaplamaya çalışır.sen söyleyince "acaba ben mi yanlış biliyorum?" diye tekrar baktım ama yine aynı yere döndüm.senin "tek bir sayfaya saldırıyor." kanısına varmanın sebebi,büyük ihtimalle başarıya ulaştıramadığın bir slow loris saldırısı esnasında sunucu çökmediği için sitenin diğer sayfalarında gezinebilmen,fakat saldırdığın sayfada maksimum istek sayısı veya bağlantı reddine ulaştığın için o sayfaya girememen.aynı tas aynı hamam.
Eğer tek bir sayfaya saldırma isteğinin sebebini söylersen,kestirme bir yol bulup yine isteğini gerçekleştirebilecek kişiler olacaktır.
Iyi forumlar.