Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk yaptığım açıklamayı uygulayabilirsin. Tedirgin olma kendini geliştir oldukça basit. Veya bizlere bu doğrulamanın neden gerektiğini açıkla başka bir yol varsa yardımcı olalım.yakın çevrede herkesin numarasını kullandım kimse kalmadı artık
yakın çevrede herkesin numarasını kullandım kimse kalmadı artıkSosyal mühendisliğini kullan. Yolda yürüdüğün de karşına çıkan bir kişinin telefonu ile de yapabilirsin fakat yapacağın işlemi kısa bir süre içinde yapmalısın. Kişinin dikkatini dağıtmalı duygu yönünden etki oluşturmalısın. Çok dikkat çekmemeye çalış. Bu sosyal mühendisliğin ileri versiyonu senin için belki.
Bir de sanal ortamda düşürebileceğin kesim var. Sahte profil, Oyun, Medya ağlarında yapabilirsin. Ama önceliğin sosyal mühendislik. Bu yakın çevren de olabilir.
sistem kabul etmiyor +90 olması gerekFake Numarada Kullanabilirsin Ücretsiz olarak. Mesela +1 li felan
O zaman Birini Kandırmalısın. Sosyal Mühendislik Budur. İkna Et Kısa Bi süreliğine Telefonuna Gelen Kodu Hemen Gir. karşı tarafa gelen sms ide yokedersen kimse birşey anlamazsistem kabul etmiyor +90 olması gerek
İlk yaptığım açıklamayı uygulayabilirsin. Tedirgin olma kendini geliştir oldukça basit. Veya bizlere bu doğrulamanın neden gerektiğini açıkla başka bir yol varsa yardımcı olalım.yakın çevrede herkesin numarasını kullandım kimse kalmadı artık