Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Metasploit kullanarak da hedef cihaza farkında olmadan sızabilirsin yada sahte internet giriş sayfası veya resime virüs yükleyerek tabi ki sosyal mühendislikten yararlanman lazımMerhabalar. umarım doğru forumda konu açmışımdır. android ve özellikle ios cihazlarda sms mirroing yapabilmek istiyorum. bu konuda önerileriniz nelerdir. sedantel bir kullanıcının farkına varamayacağı basitlikte olmasını istiyorum.
sanırım onu öğrenmem lazım. tabii kesin çalışır mı ya da ben çalıştırabilir miyim bilmiyorum. dolaylı olarak farklı şeyleri de öğrenmem gerekir muhtemelen. bu işlere yabancı olduğum için zor ilerliyorum.Metasploit kullanarak da hedef cihaza farkında olmadan sızabilirsin yada sahte internet giriş sayfası veya resime virüs yükleyerek tabi ki sosyal mühendislikten yararlanman lazım
İOS işletim sistemine sahip olan cihaza yapamazsın. Android sadece bilgin olsun sonra neden olmuyor diye tekrar bir konu açmak zorunda kalma. İPhone cihazda İCloud hesabına girmen gerekir.sanırım onu öğrenmem lazım. tabii kesin çalışır mı ya da ben çalıştırabilir miyim bilmiyorum. dolaylı olarak farklı şeyleri de öğrenmem gerekir muhtemelen. bu işlere yabancı olduğum için zor ilerliyorum.
ios cihaz için deniyorum. muhtemelen icloud hesabına girmeminde bir yolu yoktur diye düşünüyorumİOS işletim sistemine sahip olan cihaza yapamazsın. Android sadece bilgin olsun sonra neden olmuyor diye tekrar bir konu açmak zorunda kalma. İPhone cihazda İCloud hesabına girmen gerekir.![]()
oltalama işlemi hemen her sistemde başarılı olabiliyor mu ? ben bunu tam olarak bilmiyorum. evet apple en güvenli sistemleri üretiyo dışarıya karşı. fakat ios cihaz oltalandığında benim istediklerim yapılabilir mi?Var, ama apple'ı biliyorsun adamlar çok sağlam güvenlik önlemleri alıyorlar. Phishing yöntemini kullanarak alabilirsin.