Güncel sms bombası için tool varmıdır arkadaşlar ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selamlar,
Termux'ta SMS Bomb gibi saldırılar artık Türkiye'de çok kullanılamıyor.2-3 tool bulursunuz fakat atabileceğiniz max sms 3-4 tanedir.O da numaradan numaraya göre değişir.Ama ben yinede bakmak istersiniz diye buraya bir tane tool bırakıcam.Şimdi denedim sorunsuz hatasız çalışıyor.Dediğim gibi çok bir şey beklemeyin.
$apt install python3 (python3'ü yüklüyoruz)
$pip3 install db0mb3r (tool'u yüklüyoruz)
$db0mb3r (çalıştırıyoruz)
Toolu çalıştırdıktan sonra Termux sizi bir siteye atıcak.Solda numara girme yerine +90xxxxxxxx numarayı girip sağ tarafta ne kadar tekrarlanacağını girin.9999 yapmanız uygundur.Zaten o kadar yapmayacak.Takıldığınız yerde sormaktan çekinmeyin
@taklan_br_12 Bu arada termux ile ilgileniyorsunuz sanırım.Konularımın çoğu termux ile ilgili.İsterseniz göz atabilirsiniz![]()
Cevap benim değilöncellikle teşekkür ederim detaylı anlatımınız için beni dediğiniz gibi siteye attı fakat türkiye yok sanırım türk numarasına atamıyormuyum

güncelmi acaba denedim ama olmadı benmi yapamadımKurulum :
Bunun hakkında birçok tool bulunmakta fakat ben en işlevlisi olan ” TBomb ” kullanıyorum.
Kurulum Kodları (Termux) :
Kod:
1-pkg update
2-pkg upgrade
3-pkg install git python python2
4-pip2 install request
5-git clone GitHub - TheSpeedX/TBomb: This is a SMS And Call Bomber For Linux And Termux
Kurulum Kodları (Kali Linux) :
Kod:
pip2 install request
git clone GitHub - TheSpeedX/TBomb: This is a SMS And Call Bomber For Linux And Termux
![]()