şok şok transformers(full+tek link)

bosnalı

Yeni üye
6 Ağu 2007
44
0
kardeş oyun full dedin ama boyutu küçük geldi müziklerden efektlerden felan kırpılma varmı.....
 

mertbodur

Yeni üye
27 Ara 2008
5
0
Abi oyunnu bitirdim ve sildim şimdi yeniden yüklüyom manyak bi oyun tavsiye ederim optimus prime'iyi sanmayın agiler berbat en iyi ironhide oo kamyon olan isteyene hilleride gönderirim .
 
13 Tem 2008
227
1
GAZİANTEP
ya kardeşim o kadar insan indirdi bir şey olmuda siz girincemi açılmıyo yalnış giriyorusunz 1000 kere söledim oyunu bende yükledim çalışıyooooooooooooooooooooooooo
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.