Solo Türk Hakk'ın Rahmetine Kavuşmuştur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

'BozKurt

Yaşayan Forum Efsanesi
20 Tem 2013
11,181
6
İstanbul
Eski zamanlarda kendisi ile sıkı bir iletişimim vardı, kendisi beni, ben onu severdim; rastgele siteye uğradım, ölümünün karşısında üzülmemek elde değil, iyi insandı.
 

CyberiAn

Özel Üye
8 Nis 2005
112
1
İstanbul
Yıllarca TurkHackTeam kullanıcılarına başarı ile hizmet etmiş , internet dünyasında TurkHackTeam i başarı ile temsil etmiş Adminimizin vefat haberini öğrendim ve üzüldüm.
Kendisine Allahtan rahmet yakınlarınada sabır diliyorum .
 

EmpoRe

Kıdemli Üye
18 Ocak 2012
3,626
8
-29. Galaksi
Bu kadar çabuk olmamalıydı be Abi kaç yıldır beraberiz hep yanımdaydın daha beraber çalışacaz derdin oldu mu şimdi?
He Abi olmadı bu! Gerçek olmamalı daha çok erken her şey için çok erken. Nur içinde yat Abi.
 

blink1337dagger

Kadim Üye
7 Kas 2011
5,261
43
Chicago İL
Şu zamana kadar bu forum içersinde bizi hep kollayan yatıştıran sakinleştiren bişeyler ögreten nacizane insandır kendisi Benimde Emporeninde Hea7 nin de üzerinde çok büyük ekmekleri var olan insan gerçekten az önce emporenin mesaj atması ile gördüm ve içim cız etti kendisinin karakteri ve insanlıgı çok iyi olan bir abimizdi allah mekanını cennet eylesin çocuguna dayanma gücü versin
 

ottomanttr

Üye
21 Haz 2015
114
0
Allah rahmet eylesin Mekanı cennet olsun çok üzüldüm valla hepimizin gideceği yer orası allah uzun ömürler nasip etsin cümlemize
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.