Sony Vegas Pro 11 + Keygen

21 Nis 2012
65
0
Selamun Aleyküm.

Sizlere çok meşhur olan video düzenleme,intro yapma,montaj yapma ve video efekt verme gibi içinde birçok özelliği barındıran Sony Vegas Pro 11'i full sürüm olarak sunuyorum.

>Kurulum

Sıkıştırılmış klasör içerisindeki Vegas Pro 11 setup dosyasını çalıştırıp bilgisayarınıza kurun.
Yükleme tamamlandığında sıkıştırılmış klasör içerisindeki "keygen.exe" dosyasını Vegas Pro'nun bulunduğu klasöre atın ve sonra çalıştırın.

Keygen.exe'nin içerisindeki seçeneklerden sisteminize göre Vegas Pro 11 x64 - Vegas Pro 11 x32 seçeneklerinden birini seçin ve sonra "Patch" a tıklayın.

Daha sonra Vegas Proyu açın Register me later'a tıklayın ve program sizden Serial number ve Activation Code isteyecektir keygen'den programa patch attıktan sonra keygen size serial number ve activation code verecektir.Bu numaraları ilgili yerlere yazın.
Ve programınız tam sürüm olarak kuruldu.

LİNK
https://yadi.sk/d/1gxNjQ0SbnoSQ
 

oktayfb85

Yeni üye
20 Ağu 2007
37
0
Teşekkürler dostum uzun zamandır indirmeye çalışmıştım hep ya kırık ya boş sayfalara denk geldim. bu çok güzel oldu tekrar emeğine sağlık.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.