Merhaba ben instagram videoları düzenliyorum sony vegas pro ile fx editlerinde preset pack indirmiştim sorunsuz kullanıyordum. Fakat bugün eklediğimde frame nin yanında .... çıkıyor ve ne kadar beklersem bekliyim düzelmiyor ardından beyaz oluyor ekran ve oynat tuşuna veya her hangi bir yere tıklayınca yanıt vermiyor, program kapanıyor. Bilgisayarda bir sorun var sanıp format attım sıfırdan kurdum her şeyi fakat yine aynı sonuç birden bire böyle oldu daha önce böyle bir şey yoktu ne yapabilirim?
1- preset pack den ekleme yapıyorum
2- Ekran beyaz oluyor biraz bekleyince
3 - Oynat tuşuna bastığımda ise yanıt vermiyor hatası alıyorum.
Hem yapmayı sevdiğim bir iş hem de kendimi bu alanda geliştirmek istiyorum. Bu yüzden bana bu çok lazım normal fx eklediğimde bir şey olmuyor ama geçiş efekti eklemek istiyorum preset pack da böyle hata veriyor bunun dışında program düzgünce çalışıyor.. Bana yardım edebilir misiniz? :hayır
1- preset pack den ekleme yapıyorum
2- Ekran beyaz oluyor biraz bekleyince
3 - Oynat tuşuna bastığımda ise yanıt vermiyor hatası alıyorum.
Hem yapmayı sevdiğim bir iş hem de kendimi bu alanda geliştirmek istiyorum. Bu yüzden bana bu çok lazım normal fx eklediğimde bir şey olmuyor ama geçiş efekti eklemek istiyorum preset pack da böyle hata veriyor bunun dışında program düzgünce çalışıyor.. Bana yardım edebilir misiniz? :hayır
Moderatör tarafında düzenlendi: