Sony Xperia Z 10 ay sonra alınabilecek bir telefon mu?

Cansuprs

Katılımcı Üye
30 Eki 2013
308
0
İstanbul
Başlıkta belirttiğim gibi 10 ay sonra akıllı bir telefon alacağım ve ben öyle zırt pırt tel değiştiren biri değilim dolaysıyla uzun ömürlü ve güçlü güzel bir telefon olmalı.Fiyat sınırım aslında 1100 tl ama Z'nin fiyatı düşer düşmezse ikinci el temizini bulursam almayı düşünürüm...Kısacası 1100'e kadar önerebileceğiniz bir telefon var mı?İkinci bir sorum da Z hala alınır mı bir de ikinci el telefon alınır mı alınmazsa niye alınmaz?
 

Cansuprs

Katılımcı Üye
30 Eki 2013
308
0
İstanbul
Biraz erken değil mi 10 ay sonrası için değerlendirme yapmak her geçen gün teknoloji ilerliyor iyi forumlar.

teknolojinin ilerlediğini bende biliyorum.Sonuçta ben yeni amiral gemilerini alamacağım...Eski amiral gemilerini ,belki de mini,belki de discovery gibi telefonlar olacak.Seçimlerin bu sınıflar arasında olacağı için bir seçim yapmaya karar verdim.Çünkü bu sınıflar arasında öyle fazla telefon çıkmıyor...Ne önerirsiniz Sony Xperia Z alınır mı yoksa başka teller mi alınmalıdır?
 

Cansuprs

Katılımcı Üye
30 Eki 2013
308
0
İstanbul
10 numara telefon bence alınır bende telefon alıcam xperia z veya lg g2 ikisinden birini alıcam

bende zaten Z düşünüyomda işte fiyatı sıkıntı işte 1200 ,1000,1100 fiyata alsa düşünmeden alırım o fiyat değil 10 ay sonra o fiyat olmazsa ikinci elini almayı düşünüyorum bizzat amcamdan amcam telefoncu benim temiz güzelini bana bulur...Olmadı bulamadı başka tel alıcaz artıkın..
 
20 Eki 2014
73
0
Edirne
Bence şimdi araştırma

Kardeş 12 ay sonra almaya kalkış paranı topla kenara 1500 TL koy o zaman güzel bir telefon bul al zaten her gün yeni modeller çıkıyor biz ne desek nafile
KONU YERİ YANLIŞ
 

_Lucass_

Katılımcı Üye
13 Şub 2012
671
0
hiç bir sorunu yok. z1 compact satılık sıfırdır kutusundadır. sadece ptt ile gönderilir. kutu açma garantili kutuyu görevlinin yanında açarsınız. bakarsınız. fiyat 1200 tl. bu numaradan detaylı açıklama yapabilirim. 5394255995
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.