(SORU) XMLRPC.php acigi nasil kullanilir?

therealgoko

Yeni üye
10 Nis 2020
13
2
XML-RPC acigi uzerine gittigim bir site var biraz arastirma sonucunda birkac ingilizce kaynaga denk geldim ama exploit kullanmayi bilmedigimden sizlere soruyorum.
Site icerisinde bir arkadas daha boyle bir baslik acmis fakat yanit linklerin hepsi dead. Yardimlariniz icin simdiden tesekkur ederim.
 

therealgoko

Yeni üye
10 Nis 2020
13
2
Tıkla Bakmanı öneririm

İşine yaramazsa Ayrı bir şekilde anlatırım yanıt vermen yeterli olur.
Konu gercekten on numara anlatilmis fakat konu sahibinin verdigi toolu kullannmaya calistigimda herhangi bir cikti alamiyorum 20 saniye bekletiyor sornasinda geri sudo@sudo ekranina donduruyor eger bilgin varsa pmden anlatabilir misin ustad?
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.