Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
SelamlarArkadaşlar az önce takılırken bir anda int gitti ve 5 dakikaya açıldı ama bizim int de oturum açılması gerektiğini söyledi ama şuan bağlı ve Turkcell i yokladılar kimler bunlar? Veya Anka Red Team bulmaya çalışıyormu?
Evet endişelenmedim hatta, telafi etmek için internet bile verdiler sağolun bilgi için.Selamlar
Turkcell bu konuda bir açıklama yaptı. Genel bir sistem veya altyapı güncellemesi gerçekleştiriliyor Emin olmamakla birlikte, bu güncellemenin 5G altyapısıyla ilgili olabileceğini düşünüyorum ve dün de benzer bir durum yaşanmıştı. Mağduriyet yaşayan kullanıcılar için hediye internet ve dakika tanımlandı. Endişelenecek bir durum söz konusu değil.
aynı sorunu yarım saat bir saat falan önce bende yaaşdım ağa bağlanıyordum ancak internet yoktu sonradan geçti ama oturum açılması gerektiğini söylemesi şüpheli küçük ihtimalde olsa şeytani ikiz saldırısı olabilirArkadaşlar az önce takılırken bir anda int gitti ve 5 dakikaya açıldı ama bizim int de oturum açılması gerektiğini söyledi ama şuan bağlı ve Turkcell i yokladılar kimler bunlar? Veya Anka Red Team bulmaya çalışıyormu?