Sosyal Medya Hesaplarımızda Paylaşılmasını İstedikleriniz

ᴄʀᴜᴇʟ

Özel Üye
24 Eyl 2013
4,420
57
Ahıska
Sosyal medya hesaplarımızda paylaşılmasını istediklerinizi bu konu altından iletebilirsiniz. Açtığınız kaliteli bir konudan tutun tasarıma kadar olabilir. Forumda paylaşabildiğiniz her türlü fikre açığız.

Elimizden geldiğince isteklerinizi karşılamak isteriz ancak paylaşımlar için belirli ölçütlerimiz var. İsteğiniz paylaşılmazsa biraz anlayışlı olmanız gerekiyor.

Ayrım yapmadan uygun konuları paylaşacağımızdan şüpheniz olmasın.

24 saat içerisinde paylaşılmayan istekleriniz onay almamış demektir.



Twitter Hesabımız : https://twitter.com/Official_THT/

İnstagram Hesabımız : https://www.instagram.com/turkhackteam_resmi/

Facebook Hesabımız : https://www.facebook.com/TurkHackTeamOfficial/

Linkedin Hesabımız : https://www.linkedin.com/company/turkhackteam

YouTube Kanalımız : https://www.youtube.com/channel/UCAeZ3bH3o0h2H3dvri4NE7g

Telegram Duyuru Kanalımız : https://t.me/thtresmi
 
Son düzenleme:

Sheldon

Katılımcı Üye
13 Ocak 2018
939
138
-
Mesela şu çok iyi olurdu
son zamanlarda yapılan yunan taraflı türkiyeyi aşağılayan yada buna çaba gösterenler (son olayı bilirsiniz bayrak yırtma vs.) ile ilgili forumumuzun yaptığı operasyo ve müdehaleler ile ilgili bir yazı ve resim destekli
turan ordusu gibi
The CrueL
 

PW

Katılımcı Üye
2 Ara 2018
793
10
:C / Adobe
Forum içerisinde ve dışarısında herkesin hem fikir olduğu bir konu var.Teröristler PKK'ya destek veren Instagram hesapları veya Twitter hesapları öncesi ve sonrası olacak şekilde.Before,After yapa bilirsiniz.Hem yeni takipçiler toplar başka sayfalar sayesinde etkileşimi daha üst seviyeye getire bilirsiniz.Düşmanlara kan ağlatmaya devam diyerek.İnstagram üzerinden boy göstergesi yaparsanız emin olun ğöğsümüz kabaracaktır.Biz Türk milletiyiz gösterişi severiz Saygılarımla
 
Son düzenleme:

ᴄʀᴜᴇʟ

Özel Üye
24 Eyl 2013
4,420
57
Ahıska
Mesela şu çok iyi olurdu
son zamanlarda yapılan yunan taraflı türkiyeyi aşağılayan yada buna çaba gösterenler (son olayı bilirsiniz bayrak yırtma vs.) ile ilgili forumumuzun yaptığı operasyo ve müdehaleler ile ilgili bir yazı ve resim destekli
turan ordusu gibi
@The CrueL


Turan Ordusu faaliyetleri olduğu için o konuda sadece Turan Ordusu hesaplarından paylaşım yapılacak.
https://twitter.com/Turan_Resmi
 
Son düzenleme:

CrazyExelans

Katılımcı Üye
21 Ağu 2017
920
5
104
Burning Hâll
Forumda tanıtılan (güzel bir anlatımla birlikte) olan 'kaliteli ve yararlı tooların' (sadece brövelilerin veyahut üdy'dekilerin değil biz üyelerin de dahil :) ) konu linkleri tek görsel altında paylaşılması güzel olurdu diye düşünüyorum.
 

Cagelot

Yeni üye
6 Ağu 2019
12
0
Trabzon
Uygun görüldüğü takdirde ;

Eğer forumda sosyal mühendislik alanında görev almış ya da kendine güvenenler varsa bir sosyal medya timi oluşturulup tiktok, twitter, facebok, youtube gibi yerlerden provakasyon yapan, bayrağımıza değerlerimize küfreden kişileri ifşa edip gerekli olan her neyse yapılıp adresleri tespit edilip gerekli yerlere bildirip twitter dan da herkese açık paylaşılabilir. Bu ara mı çok fazla olmaya başladı hep mi böyleydi bilmiyorum ama bazı yerlerde denk geliyorum. Kesinlikle rahat durmadıkları kesin. İyi forumlar.
 

JOKEREGP

Yeni üye
1 Mar 2020
6
1
Manisa
Ailemizle alakalı daha fazla fotoğraf yapılabilir.Suriye'ye yapılan operasyonlar ve pkkYA yapılan operasyonlar hakkında gövde gösterisi yapılması."Ayrıca" operasyon müzikleri ve İndex remixler olursa daha iyi olucağına inanıyorum.
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.