Sosyal Mühendisliği Kolaylaştırmak
Sosyal mühendisliği iyi yapan biri aç kalmaz sözünden yola çıkarak konumu başlatıyorum.
Arkadaşlar sanalda iyi bir mühendis olabilmek için yazı stilimiz çok iyi olmalıdır ve çok önemlidir. Kendimizi kimseye tanıtmamalıyız.
Örneğin;
2 kişi var diyelim A kişisi bir yere sızmak istiyor. Bu sızmak istediği yer ise bu A kişisini tanıyor. B kişiside aynı işi yapıcak.
A kişisinin normal yazısı --> Bu Konu GravityForceye Aittir.
A kişisinin başka yerde sızdığında yazdığı yazı --> Merhaba Arkadaşlar Forumunuza Yeni Geldim
B kişisinin normal yazısı --> Bu konu GravityForce'ye aittir.
B kişisinin başka yerde sızdığında yazdığı yazı --> Merhaba arkadaşlar forumunuza yeni geldim.
Bu verdiğim örnekte A kişisinin yakalanma, tanınma olasılığı daha yüksektir.
Aramızda bu yüzden yakalanan birçok tanıdığım arkadaşım , abim var
Yazı stili önemli
İnsanları kandırmak için en kolay konular ;
Yaş aralıklarına göre değişen bir çok konular vardır ki erkeklerde "kız" her yaşa hitabet eden bir konudur.
Kurbanlarımız erkekse bu konudan ilerlemek en iyisi olacaktır ki virüs yaymak için güzel bir sistem. Eğer kurbanlarımız kızsa biraz daha işimiz zor.
Kızlar , bayanlar için en iyi konu "Giyim" diyebiliriz.
Kızlar için ilgi çeken pek konu bulamıyorsakta PC bilgisi zayıf olan bayanlarımız hertürlü kandırılır. Kurbanı iyi tanıyın yeter.
Erkekleri kandırmak zordur virüsleri bilirler. Az çok PC bilgileri vardır. Ama erkeklerde azgınlık çok olduğu için konu derindir.
Kısacası ;
İyi fudlanmış bir virüsü %90 bayan kurbanlarımıza bulaştırabiliriz.
Erkek kurbanlarda ise ikna kabiliyetini kullanıcaksınız.
İnsanlarda merak ;
İnsan öyle bi varlıktır ki şuana kadar buldukları herşeyin alında merak yatar !
Merak güzel bişeydir lakin gençlerimiz birçok yanlış şeyi merak eder. Bizde bu konudan gidersek insanları kandırmayı kolaylaştırmış oluruz.
Şuan gerçekten beğendiğim birçok merak uyandıracak şeyler var
Örneğin ;
* Yetenek Sizsiniz virüsü gerçekten birçok insanı kandırmıştır.
* "Survivor Sahra Turabi Özel Görüntüler" Buda birçok insanı kandırmıştır.
Güncel merak edilen konuları seçiyoruz
Sanalda en çok ilgi gören konular ;
* Twitter , Facebook takipçi konuları
* Küçük yaş grupları için oyun hile vs.
* Güncel haberler ile insanlarda merak uyandıracak konular.
Özgün konudur. (Paslanmışız
)
Sosyal mühendisliği iyi yapan biri aç kalmaz sözünden yola çıkarak konumu başlatıyorum.
Arkadaşlar sanalda iyi bir mühendis olabilmek için yazı stilimiz çok iyi olmalıdır ve çok önemlidir. Kendimizi kimseye tanıtmamalıyız.
Örneğin;
2 kişi var diyelim A kişisi bir yere sızmak istiyor. Bu sızmak istediği yer ise bu A kişisini tanıyor. B kişiside aynı işi yapıcak.
A kişisinin normal yazısı --> Bu Konu GravityForceye Aittir.
A kişisinin başka yerde sızdığında yazdığı yazı --> Merhaba Arkadaşlar Forumunuza Yeni Geldim
B kişisinin normal yazısı --> Bu konu GravityForce'ye aittir.
B kişisinin başka yerde sızdığında yazdığı yazı --> Merhaba arkadaşlar forumunuza yeni geldim.
Bu verdiğim örnekte A kişisinin yakalanma, tanınma olasılığı daha yüksektir.
Aramızda bu yüzden yakalanan birçok tanıdığım arkadaşım , abim var
İnsanları kandırmak için en kolay konular ;
Yaş aralıklarına göre değişen bir çok konular vardır ki erkeklerde "kız" her yaşa hitabet eden bir konudur.
Kurbanlarımız erkekse bu konudan ilerlemek en iyisi olacaktır ki virüs yaymak için güzel bir sistem. Eğer kurbanlarımız kızsa biraz daha işimiz zor.
Kızlar , bayanlar için en iyi konu "Giyim" diyebiliriz.
Kızlar için ilgi çeken pek konu bulamıyorsakta PC bilgisi zayıf olan bayanlarımız hertürlü kandırılır. Kurbanı iyi tanıyın yeter.
Erkekleri kandırmak zordur virüsleri bilirler. Az çok PC bilgileri vardır. Ama erkeklerde azgınlık çok olduğu için konu derindir.
Kısacası ;
İyi fudlanmış bir virüsü %90 bayan kurbanlarımıza bulaştırabiliriz.
Erkek kurbanlarda ise ikna kabiliyetini kullanıcaksınız.
İnsanlarda merak ;
İnsan öyle bi varlıktır ki şuana kadar buldukları herşeyin alında merak yatar !
Merak güzel bişeydir lakin gençlerimiz birçok yanlış şeyi merak eder. Bizde bu konudan gidersek insanları kandırmayı kolaylaştırmış oluruz.
Şuan gerçekten beğendiğim birçok merak uyandıracak şeyler var
Örneğin ;
* Yetenek Sizsiniz virüsü gerçekten birçok insanı kandırmıştır.
* "Survivor Sahra Turabi Özel Görüntüler" Buda birçok insanı kandırmıştır.
Güncel merak edilen konuları seçiyoruz
Sanalda en çok ilgi gören konular ;
* Twitter , Facebook takipçi konuları
* Küçük yaş grupları için oyun hile vs.
* Güncel haberler ile insanlarda merak uyandıracak konular.
Özgün konudur. (Paslanmışız