/ Sosyal mühendislik ile ıp ve konum /

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Leopic

Yaşayan Forum Efsanesi
26 Şub 2016
9,948
10
Selamun Aleyküm bu makalede toplum mühendisliğini kulanarak hedef kişinin ip adresini ve konumunu almayı anlatacağım

Buradaki senaryomuz şöyle olacaktır.
Eğer hedef kişiye böyle bir şey yapılacaksa; instagram, twitter, whatsapp ya da icq gibi ağlarda hedef ile sohbet edilecek ve kısa bir muhabbetten sonra facebook açmayı denedim fakat hep kapatılıyor çünkü facebook beni kara listeye almış dersiniz.

Bana facebook hesabı açman mümkün mü acaba bir de sen denesen dediniz ve bir şekilde ikna yönteminizi kulandınız acıtasyon yaptınız ve o kişi sizlere bir adet facebook hesabı açtı.

Burada iş tamamdır şifresini ve kulanıcı adını verecek size açtım der ve açarken facebook hedefin ip adresini loglamıştır.

Hemen sizde açılan hesaba giriş yapıyorsunuz ve sağ üst köşeden; Ayarlar > Facebook verilerinin kopyasını indir deyip onaylıyorsunuz.

Burada indirdiğiniz klasörün içinde en son hangi saate hangi konumda ve hangi ip numarasından giriş yapıldığını göreceksiniz. Bu yöntem ip logger ve diğer yöntemlerden ayrılmaktadır. Her türlü geliştirilebilir ve yeni senaryolar üretilebilir.

İp adresini aldığımız kişinin, ip adresinden eğer açık portları varsa 125 portu ya da diğer portlar üzerinden sistemine erişebilir,konumunu alabilirsiniz.

Bunu hem hedef kişiye hem de sıradan kişilere de yapabilirsiniz. İyi forumlar

Alıntı
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.