Sosyal Mühendislik - İnstagram

4khan

Üye
25 Kas 2019
131
2
Arkadaşlar şöyle bir şey düşündüm sizce çalışır mı ; ilk önce kurbanımızı belirleyeceğiz sonra onun hakkında bilgi toplayacağız (hangi müzisyeni dinliyor hangi oyunu oynuyor hobileri nelerdir bunu da takip ettiği kişilerden bulabiliriz mesela)
ve kurbanla diyaloğa geçeceğiz "Merhaba x kişisi yeni şarkı çıkarmış sence nasıl " diye söze başlayacağız, sohbetler muhabbetler derken 10-15 günde güvenini kazanacağız (bu sırada o kişiyle doğruluk cesaretlik oynayabiliriz hakkında daha fazla bilgi sahibi olmuş oluruz.) 15. güne gelirsek ona yaptığımız scripti atıp " knk profiline bakanları görebileceğin bir site var" diyeceğiz. ve daha sonra panele girerek şifresini yazmasını bekleyeceğiz. tıklayıp şifresini girdiğinde kurbanın şifresine ulaştık ve artık hesap bizimdir.


Burada bitmedi kurban çift faktörü doğrulama kullanıyorsa gene çalabileceğiz nasıl mı ? ; zaten verdiğimiz linke tıklayıp şifresini yazdıktan sonra saçma sapan (reklamlı) bir siteye geçecektir. onun bize şu mesajı atmasını bekleyeceğiz "-e hani bir şey yok burada +nasıl siteye giremedin mi? -yok giremedim + dur bekle bunun uygulama versiyonu da var sana onu atacağım " ve burada önceden hazırladığımız Rat virüsünü ona uygulama diye yutturacağız o tıkladığı an telefon bizim elimizde mesajlara girip instagram ın verdiği kodu alıp gireceğiz. ve hesabı bizimdir Nasıl çalışır mı ?
 

tesb1h

Katılımcı Üye
6 Ocak 2016
857
0
Rar virüsünü atabiliyosan öncesindeki sahte Instagram scriptine ne gerek var :)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.