Sosyal-Mühendislik Yaparak Şahısları Kendi Yolunuza Getirebilmek İçin;

Social Engineers

Yeni üye
1 Tem 2015
16
0
İstanbul
Bu iş o kadar kolay olmayacaktır, olsa bile uzun bir süre gerekir(2-3 ay).

İlk olarak belirleyeceğiniz bir yaş grubu ve onların girebilecekleri bir site bulmalısınız.

Ben online bir oyun üzerinden 2 yıl önce Cenk Soylu adında bir kullanıcı açmıştım, 17 yaşında fen liseli bir genç. Bu karakteri yaratabilmek için çok uzun süre araştırmalar yaptım. Ve hiçbir fotoğraf kullanmadım, soranlara kendime özgü prensiplerimin olduğunu söyleyip konuyu tabiri caizse gömdüm :)

İkinci olarak seçeceğiniz şahıslar psikolojik durumu normal insanlara göre daha alt seviyede olan insanlar, kandırılmaları daha kolay.

Seçtiğim insanlar gerçekten depresyon içinde/dışında kalıp paradoks yaşayan insanlardı. Onlar için ilk önce kendimi güvenilir yaptım işin en uzun kısmı bu oldu, her birisinin yaşamını, genel bilgilerini, gezdikleri ortamları, hobileri vb. dökümanlar halinde şifreli bir dosyada koruyorum.

Üçüncü olarak ardınızda en ufak bir iz bırakmadan bu işi titizlikle yapmanız gerekir. Fark edilirseniz soru yağmuruna tutulabilirsiniz. Bilgilerini aldığınız kişi ile bağlarınızı yavaşça kopartın, bu sizin düşmenizi engelleyecek ve onlar için güzel bir hayat örneği olarak kalacaksınız sanki iyilik meleği gelip bir şeyler fısıldamış gibi olacaklar :)

Not: Şuana kadar 227 kişiyi dökümanladım 100'ü süper gelişme kaydetti, 59'u depresyondan çıkarıldı, 40 kişi intahar düşüncesinden vazgeçirildi (gerçekten), 28 tanesi ile hala çalışıyorum ve yeni bir sosyal oyuna başladım buradanda yeni kişiler bulabileceğimi düşünüyorum :)
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.