V Vinny Üye Katılım 4 Tem 2021 Mesajlar 59 Tepkime puanı 6 Yaş 24 Kredi 0 16 Ocak 2022 #1 soundpad aldım içine troll sesler koymak istiyorum ama ses efekti bulamadım eğer siz kullanıyorsanız bana atabilirmisiniz?
soundpad aldım içine troll sesler koymak istiyorum ama ses efekti bulamadım eğer siz kullanıyorsanız bana atabilirmisiniz?
Çözüm BARBAROSSATR 16 Ocak 2022 İyi günler dilerim, Eşek sesi Troll gülüş Laiklik elden gidiyeah remix umarım bunlar işinize yarar. Not: YouTube'a Troll Sesler bile yazsanız birçok ses bulabilirsiniz.
İyi günler dilerim, Eşek sesi Troll gülüş Laiklik elden gidiyeah remix umarım bunlar işinize yarar. Not: YouTube'a Troll Sesler bile yazsanız birçok ses bulabilirsiniz.
BARBAROSSATR Üye Katılım 28 Nis 2019 Mesajlar 182 Çözümler 4 Tepkime puanı 103 Konum Zincirlikuyu Mezarlığı Kredi 0 16 Ocak 2022 #2 İyi günler dilerim, Eşek sesi Troll gülüş Laiklik elden gidiyeah remix umarım bunlar işinize yarar. Not: YouTube'a Troll Sesler bile yazsanız birçok ses bulabilirsiniz. Oyla 0 Downvote Çözüm
İyi günler dilerim, Eşek sesi Troll gülüş Laiklik elden gidiyeah remix umarım bunlar işinize yarar. Not: YouTube'a Troll Sesler bile yazsanız birçok ses bulabilirsiniz.