A arl Üye Katılım 13 Kas 2011 Mesajlar 67 Tepkime puanı 0 Kredi 0 10 Kas 2013 #1 arkadaşlar elimde siteden indirdiğim soruceler var 3-4 e kadar düşürüyorum stub u fakat bir türlü crypterle birleştiremiyorum crypteri reshackta açıyorum. stup dosyası gözükmüyor. elimdeki stubu nasıl ekliycem
arkadaşlar elimde siteden indirdiğim soruceler var 3-4 e kadar düşürüyorum stub u fakat bir türlü crypterle birleştiremiyorum crypteri reshackta açıyorum. stup dosyası gözükmüyor. elimdeki stubu nasıl ekliycem
ABSETE61 Katılımcı Üye Katılım 4 Eki 2013 Mesajlar 718 Tepkime puanı 0 Konum Trabzon Kredi 0 10 Kas 2013 #2 açarmısın konuyu biraz daha Oyla 0 Downvote
A arl Üye Katılım 13 Kas 2011 Mesajlar 67 Tepkime puanı 0 Kredi 0 10 Kas 2013 Konuyu başlatan #3 mesela fire crypterin sourcesini vb6 da 1 indiriyorum. bunu gibi bir cok crypterin sourcesini fakat bir türlü crypterlere ekleyip kullanamıyorum fudladığım crypter elimde kalıyor Oyla 0 Downvote
mesela fire crypterin sourcesini vb6 da 1 indiriyorum. bunu gibi bir cok crypterin sourcesini fakat bir türlü crypterlere ekleyip kullanamıyorum fudladığım crypter elimde kalıyor