xdeadprox Uzman üye Katılım 17 Mar 2018 Mesajlar 1,225 Tepkime puanı 1 Konum Evden Kredi 0 19 Eki 2018 #1 Merhaba saygı değer THT üyeleri. Daha önce Spotify premium mod paylaşılmıştı onun yeni sürümünü atarmısınız rica etsem?
Merhaba saygı değer THT üyeleri. Daha önce Spotify premium mod paylaşılmıştı onun yeni sürümünü atarmısınız rica etsem?
sosyalmedya Katılımcı Üye Katılım 1 Tem 2018 Mesajlar 376 Tepkime puanı 0 Konum İP Adresim Kredi 0 20 Eki 2018 #2 Şuan da güncel bir mod yok. Fix'lendi eğer ki var ise paylaşılmadı olarak görüyorum hocam. Oyla 0 Downvote
xdeadprox Uzman üye Katılım 17 Mar 2018 Mesajlar 1,225 Tepkime puanı 1 Konum Evden Kredi 0 20 Eki 2018 Konuyu başlatan #3 sosyalmedya' Alıntı: Şuan da güncel bir mod yok. Fix'lendi eğer ki var ise paylaşılmadı olarak görüyorum hocam. Genişletmek için tıkla ... Hocam APK çalışıyor ancak sadece çevrımdışı müzik dinlenmiyor. Peki favori şarkılarımı nasıl geri getiririm? Oyla 0 Downvote
sosyalmedya' Alıntı: Şuan da güncel bir mod yok. Fix'lendi eğer ki var ise paylaşılmadı olarak görüyorum hocam. Genişletmek için tıkla ... Hocam APK çalışıyor ancak sadece çevrımdışı müzik dinlenmiyor. Peki favori şarkılarımı nasıl geri getiririm?