yusufblc1 Katılımcı Üye Katılım 3 Nis 2019 Mesajlar 539 Tepkime puanı 0 Kredi 0 17 Eki 2019 #1 merhablar oncelıkle elımde spotıfy premıum hesaplar var lakın sıfrelerını degıstıremıyorum nedenı nedır hesaplar cracklı
merhablar oncelıkle elımde spotıfy premıum hesaplar var lakın sıfrelerını degıstıremıyorum nedenı nedır hesaplar cracklı
I Am SHERLOCKED Üye Katılım 17 May 2018 Mesajlar 103 Tepkime puanı 0 Kredi 0 17 Eki 2019 #2 Çok Fazla Bir Bilgim Yok Ama Crackli Olduğu İçin Olabilirmi. Ve Ek Olarak Hesabın E-Posta Adresine Girebilmeniz Lazım Onay Bağlantısı Yolluyor Diye Biliyorum. Bende Çaldığım Zaman Değiştiremiyordum Ondan. Oyla 0 Downvote
Çok Fazla Bir Bilgim Yok Ama Crackli Olduğu İçin Olabilirmi. Ve Ek Olarak Hesabın E-Posta Adresine Girebilmeniz Lazım Onay Bağlantısı Yolluyor Diye Biliyorum. Bende Çaldığım Zaman Değiştiremiyordum Ondan.
yusufblc1 Katılımcı Üye Katılım 3 Nis 2019 Mesajlar 539 Tepkime puanı 0 Kredi 0 17 Eki 2019 Konuyu başlatan #3 aynen ama sımdı baska hesaplar dusurdum suan guzel 450 hesab falan var ıyı gıdıuor ama cracklı olanları nasıl yapcagız Oyla 0 Downvote
aynen ama sımdı baska hesaplar dusurdum suan guzel 450 hesab falan var ıyı gıdıuor ama cracklı olanları nasıl yapcagız