Merhabalar ben spynote 6.4 dns info ip kısmına kendi ip adresimi mi yoksa duckdns den aldığım ip adresinimi yazacağım ikisinide yazdım bluestackte çalıştırdım ama gelmedi kullanım rehberi varsa onuda verebilirmisiniz ? Teşekkürederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
DUCKDNS`DEN Aldığınızı Yazacaksınız.Merhabalar ben spynote 6.4 dns info ip kısmına kendi ip adresimi mi yoksa duckdns den aldığım ip adresinimi yazacağım ikisinide yazdım bluestackte çalıştırdım ama gelmedi kullanım rehberi varsa onuda verebilirmisiniz ? Teşekkürederim
örnek.duckdns.org olanı mı yazdım ama olmadıDUCKDNS`DEN Aldığınızı Yazacaksınız.
sorun portumda olabilir droidjack da denedim olmadı portcheck den check ettim kapalı gözüküyor ama tp linkte açtımDUCKDNS`DEN Aldığınızı Yazacaksınız.
Internet sağlayıcınızı arayarak açtırabilirsiniz. ödeme alabilirler.sorun portumda olabilir droidjack da denedim olmadı portcheck den check ettim kapalı gözüküyor ama tp linkte açtım