Spynote ile Sızdığım Cihazı Başkası Görebilir mi?

Axuila

Üye
26 Kas 2020
117
19
Arkadaşlar iyi günler dileirm umarım keyfiniz yerindedir. Spynot hedef telefona attığımız da hedef telefonun anti duvarı uygulamayı engellemez mi yani anti virüsü nasıl atlatıyor bu spynote

Ben spynote ile arkadaşıma sızmayı düşünüyorum evet ama korkuyorum biraz, çünkü bu spynote ile oluşturduğum trojanı arkadaşıma atacam oda açacak zaten sıkıntı yok fakat bu uygulamanın yapımcıları ya da içinde ki virüsler falan arkadaşımı riske atar mı çünkü çocuk benim elime düşecek belki ben bütün bilgilerini görebilicem ama başkalarının bunu görmesini asla istemem böyle bir ihtimal söz konusu mu sizce?
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.