Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yararlı Bilgi Sunduysam Ne Mutlu Sorunun Çözüldüyse Çözüldü Vermeyi Unutma.hocam oldu valla ya. yaptığım hata birden fazla java versiyonunu yüklemekmişprogramlara girdim tüm javaları kaldırdım bi tek 19 versiyon olanı bıraktım tekrar denedim oldu virüsü oluşturdu şuan teşekkür ediyorum kiinizede
![]()
Javanın kurulu olduğuna emin misin?Spynote aracını bilgisayara kurdum hedef java klasörü istedi gösterdim ama bu seferde virüsü oluştururken hata veriyor
![]()
java -versionkurulu olduğuna %100 eminim, zaten java klasörünü göstermeden girmiyor o kısma onu gösterdim tüm versiyonlarını denedim en son olan 20 denedim bunu sölüyoJavanın kurulu olduğuna emin misin?
Ayrıca şu komutu cmdde çalıştırmayı dene:java -version
Hata: Terminale java komutunu girdiğinde böyle bir komut bulunmadığını söyleyen bir hata veriyor.
Java Development Kit Java JDKyi indirmeyi deneyebilir misin bide?kurulu olduğuna %100 eminim, zaten java klasörünü göstermeden girmiyor o kısma onu gösterdim tüm versiyonlarını denedim en son olan 20 denedim bunu sölüyo
Java Development Kit Java JDKyi indirmeyi deneyebilir misin bide?
Kendin cmdde![]()
dediğinizi kurdum seçtim
![]()
bu sefer böyle kalıyo ama önceki hatadan yok
java -verison kodunu girmeyi dener misin?java -version yaz ve entere bas. Terminalin ekranına kullandığın java versionu vb. şeyler çıkması lazım.Kendin cmddejava -verisonkodunu girmeyi dener misin?
Windows + R 'ye bas. Açılan pencereye cmd yaz ve enterle.
Açılan konsolajava -versionyaz ve entere bas. Terminalin ekranına kullandığın java versionu vb. şeyler çıkması lazım.
Bilgisayarı yeniden başlatmayı dene.![]()
bişey söylemiyor![]()
yok hocam olmuyor ben en iyisi droidjack geçeyim yardımınız için teşekkür ederim yine deBilgisayarı yeniden başlatmayı dene.
Javayı yeniden yüklemeyi dene. (Yanıt vermemesi değişik...)
En son Javanın PATH erişimi var mı kontrol et.
Hiç birşey çıkmıyorsa java yüklü değildir PC yeniden başlat javayı sil ve tekrar yükle eğer olmazsa sistem geri yükleme yapabilirsin eski bir tarihe.![]()
bişey söylemiyor![]()
Bilgisayarı yeniden başlatmayı dene.
Javayı yeniden yüklemeyi dene. (Yanıt vermemesi değişik...)
En son Javanın PATH erişimi var mı kontrol et.
Hiç birşey çıkmıyorsa java yüklü değildir PC yeniden başlat javayı sil ve tekrar yükle eğer olmazsa sistem geri yükleme yapabilirsin eski bir tarihe.
Yararlı Bilgi Sunduysam Ne Mutlu Sorunun Çözüldüyse Çözüldü Vermeyi Unutma.hocam oldu valla ya. yaptığım hata birden fazla java versiyonunu yüklemekmişprogramlara girdim tüm javaları kaldırdım bi tek 19 versiyon olanı bıraktım tekrar denedim oldu virüsü oluşturdu şuan teşekkür ediyorum kiinizede
![]()
Rica ederim. @OnlyMetee 'nin mesajını çözüm olarak işaretlersen sevinirim.hocam oldu valla ya. yaptığım hata birden fazla java versiyonunu yüklemekmişprogramlara girdim tüm javaları kaldırdım bi tek 19 versiyon olanı bıraktım tekrar denedim oldu virüsü oluşturdu şuan teşekkür ediyorum kiinizede
![]()
Hiç birşey çıkmıyorsa java yüklü değildir PC yeniden başlat javayı sil ve tekrar yükle eğer olmazsa sistem geri yükleme yapabilirsin eski bir tarihe.
Alçak Gönüllüğünüz İçin Teşekkür Ederim Hocam.Rica ederim. @OnlyMetee 'nin mesajını çözüm olarak işaretlersen sevinirim.
Mesaj;
Doğru Olan Çözümü işaretlersen sevirim hocam cevap halinde belirtmişti.hocam oldu valla ya. yaptığım hata birden fazla java versiyonunu yüklemekmişprogramlara girdim tüm javaları kaldırdım bi tek 19 versiyon olanı bıraktım tekrar denedim oldu virüsü oluşturdu şuan teşekkür ediyorum kiinizede
![]()
Bunu işaretleHiç birşey çıkmıyorsa java yüklü değildir PC yeniden başlat javayı sil ve tekrar yükle eğer olmazsa sistem geri yükleme yapabilirsin eski bir tarihe.