Arkadaşlar merhaba. Dün test amaçlı Spynote kurulumu yaptım. Fakat kendi telefonumda test için indirdiğim zaman dosyayı okuyamıyor hatası çıktı. Varmı bir çözüm öneriniz? Telefon: Android
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
SpyNote 5.0 mı kullandınArkadaşlar merhaba. Dün test amaçlı Spynote kurulumu yaptım. Fakat kendi telefonumda test için indirdiğim zaman dosyayı okuyamıyor hatası çıktı. Varmı bir çözüm öneriniz? Telefon: Android
Peki ne yapa bilirim? Darkcomet ve s çalışmıyor. Bir öneriniz varmı bu konuda? Ne kullanmalıyım? Doğrusuna kalırsa Kalide kendim yazmayı düşündüm sonra dedim ki, istediğim gibi verim alamayacağım. Ne kullana bilirim?Android spynotu'u zararlı yazılım olarak tanımlayıp engelliyor olabilir yeni gelen güvenlik önlemleri neticesinde kullanıcıya sormadan artık engelliyor buda play protect apk'yı çalıştırmaz ve size verdiği hatayı yapar
6.4 kullandım, fakat sonuç alamadımSpyNote 5.0 mı kullandın
5.0 Tavsiyemdir stabil çalışıyor zamanında kullandım6.4 kullandım, fakat sonuç alamadım