Spyware Doctor 5.5.0.178 - Final

dincerZ

Yeni üye
6 Eki 2007
4
0
Spyware Doctor, dünyanın en popüler casus yazılım temizleyicisi ve gerçek zamanlı koruma aracıdır.Spyware Doctor; bilgisayarınızı gerçek zamanlı olarak tehditlerden engellemek, gelişmiş sistem taraması ve bilinen tarayıcı enfeksiyonlarına karşı bağışıklık kazandırmak için üç adet casus yazılım koruma yolu sağlar.

Birçok ödül kazanmış olan Spyware Doctor, bilgisayarınızı casus yazılım, reklam içeren yazılım, truva atı (trojan), keylogger (klavye günlükçüsü), çerez (cookie), tarayıcı hijacker ve diğer tehditlere karşı korur.Ek olarak, web tarayıcısı olan Internet Explorer’ı dahili açılır pencere (pop-up) engelleyicisi ve kötü niyetli site korumasıyla aktif olarak korur. Spyware Doctor, kolay kullanımlıdır ve sistem kaynağını az kullanarak bilgisayarınızı yormaz. Bunun yanı sıra süper hızlı tarama yapar. Program tarafından, daha fazla etkin algılama ve kaldırma için enfeksiyonların belirli özelliklerinin tanımlanması yapılır. Hemen hemen Spyware Doctor’un tüm fonksiyonları Live Update işleminden güncellenebilir, sürekli geliştirilebilir ve casus yazılım tehditlerinin ciddi tehlikeli karşı koymalarına karşı her zaman genişletilebilir.

Seriali içerisinde mevcuttur.:secret

https://tik.lat/tQfKR

Spy sız günler:D
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.