Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba Değerli Üye. Umarım İşine Yarar.Merhabalar. SQL açığını nasıl tespit edebilirim. (NOT: ücretli program almak istemiyorum. Ve crackede karşıyım kali toolu filan varsa müq olur)
Söz konusu sitenin sonun ' veya " koyarak. Hata verirse açık vardırMerhabalar. SQL açığını nasıl tespit edebilirim. (NOT: ücretli program almak istemiyorum. Ve crackede karşıyım kali toolu filan varsa müq olur)
Hocam dediğiniz programı github dan indirdim. Dork yazan yere ne yazmam gerekiyor?dostum sana söylemiştim ama birdaha söyleyeyim gre3nox denilen program sayesinde açıklı siteler karşınıza çıkıyor ve dork yazmayı bilmiyorsanda çok kapsamlı bir dork listesi var indirmek için şuna bakabilirsin GR3ENOX NEDİR NASIL KULLANILIR İYİ FORUMLAR
Ellerine Sağlık.Bir dork var atıyorum :
index.php?id=1 gibi.
Öncelikle terminali açalım şöyle yazalım:
Kod:
sqlmap -g index.php?id=1
Sonra siteler gelicek karşımıza sırayla şu şekilde bir seçenek çıkacak
(y/n/q)
Y = Yes yani devam et.
N = No
Q = Durdur yani quit.
dostum bu bir tool değil belki tool olanıda vardır ama program kullanmanı öneririmHocam dediğiniz programı github dan indirdim. Dork yazan yere ne yazmam gerekiyor?
Neyse fark etmez.dostum bu bir tool değil belki tool olanıda vardır ama program kullanmanı öneririm
Hedef sitem belli gospider' i nasıl kullanırım?bunlari google da taratip bi şeyler bulabilirsin eğer hedef sitede ariyorsan da gospider toolunu kullanirsin ve sonra ordan parametreleri incelersin.