beyler ben sql inj üzerine calısıyorum ama dork ve site konusunda sıkıntı yasıyorum daha cok sql inj acıgı olan site nasıl bulurum?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hocam bana dork maker lazım githubda bi tane dork stüdio buldum ama calısmıyor
en iyisi sql scannerbeyler ben sql inj üzerine calısıyorum ama dork ve site konusunda sıkıntı yasıyorum daha cok sql inj acıgı olan site nasıl bulurum?
beyler ben sql inj üzerine calısıyorum ama dork ve site konusunda sıkıntı yasıyorum daha cok sql inj acıgı olan site nasıl bulurum?
Nasıl yaparız açıkça anlatırmısınız.dork filan boş iş, target seç manuel bak
Yaşanmış senaryo üzerinden anlatayım, yolda arabada gidiyorsun reklam panolarında tonla marka, kurum ,kuruluş var gıcık olduğunu seç veya bir avm ye gir x markası fiyatları çok yüksekmiş akşam gel uçur bi domaininiNasıl yaparız açıkça anlatırmısınız.
Tabii ki fakat bu isteğinizi forum kuralları çerçevesinde THT Yardım Merkezi bölümünde oluşturmalısınız.Başka Bi konu hakkında yardım isteyebilir miyim sizden
Nasıl yapacağımı bilmiyorumTabii ki fakat bu isteğinizi forum kuralları çerçevesinde THT Yardım Merkezi bölümünde oluşturmalısınız.
O zaman lütfen yeni üyeler için rehber vb. konuları okumaya özen gösterin.Nasıl yapacağımı bilmiyorum![]()