sql Açıklı Site Buldum Hackerlıyım mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

NikonTM

Üye
22 Kas 2015
61
0
HackerDünya.
Arkadaşlar sqll AÇıklı Bi Site Buldum Zenmate İndrdim IP Gizli Kalıyo Galiba.
Hackerlesem IP Bulunurmu Veya Hackerlesem Bi Sıkıntı Olurmu.
Yardım Lazımda.
 

Engin1989

Uzman üye
25 Şub 2014
1,172
0
Misyonda Türk sitesi hacklemiyoruz yani istediğin gibi index basa bilirsin. Saklanmana bile gerek yok , ve biraz şaka kaldırsanız iyi olur direk her şeye zıplamamak gerek :)
 

firehackturk

Yaşayan Forum Efsanesi
21 Ağu 2016
9,875
363
27
anka
Bana Her yer Köy Kahvesi Gibidir.ßlader.
Hem Kime Efelendiğim Seni Germez Anladınmı
Bide Şaka Yapmyın Bana Burası Eğlence Sitesi Değil Anladın.

Öncelikle birader falan konuşma artist gibi . Sen hiç kimseye de efelik taslayamazsın , yeri geldiğinde eğlence sitesi yeri geldiğinde kardeşlik yeri geldiğinde Hacking sitesi ;)
 

RageUnseen

Adanmış Üye
29 Ağu 2015
6,881
248
İstanbul
Bu konuyu daha da çok uzatıp saçma yerlere getirmeye lüzum yok.. Adam bir şey sormuş cevaplayın bitsin zamanın da sizlerde böyleydiniz birbirinizi dakika da bir uyarmakla sorun çözülmez gerek cevap zaten mod tarafından verilmiş daha ne haddinize de uzatıyorsunuz arkadaşlar bu yaptıklarınız bir zaman sonra POST KASIMI olarak algılanır kendi açınızdan ceza almama ya dikkat ederim derim. Göründüğüne göre burada ki bir kaç kişi yönetime girmek istiyor bunun için ilk olarak o Büyük Egonuzu ayrıca öngürünüzü kaldırmanız gerek kendinize dikkat edin lütfen yaşınızı almış insanlarsınız ayıp oluyor..

İyi Forumlar.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.