Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eline sağlık fakat dünyanın diğer ucundaki muhtemelen son güncellemesi 7 yıl önceye dayanan siteyi vurup ben şöyle hackerım böyle hackerım diyenlerin işine yarar anca bence sql açığı hakkında bir yazı yazarsanız daha iyi olur.
Evet yani haklı siteler çürümüş adminin bile girmediği sitelere İndex basıp hackerım oyum buyum demeyin emeğe saygı ama genede artık sql acıklı site varsa zaten en az 5 senelik tır onlar ayrıca admin bile artık siteye bakmıyordureline sağlık fakat dünyanın diğer ucundaki muhtemelen son güncellemesi 7 yıl önceye dayanan siteyi vurup ben şöyle hackerım böyle hackerım diyenlerin işine yarar anca bence sql açığı hakkında bir yazı yazarsanız daha iyi olur.
yani veri tabanını istiyorsunSite bu siteye tht'nin indexini atana hediyem olucak, indexi basanlar DM'den ulaşabilir ve hediye alabilir, sadece 1 kişiye verilecek
Good job[SPOOILER]
Уральская коллегия адвокатов по Республике Башкортостан
адвокаты, Уфа, юристы, защита в судеukarb.ru
СРО в строительстве Союз строителей Республики Башкортостан
СРО Союз Строителей Республики Башкортостанsro.ssrb.info
![]()
Домен продается. Купить в магазине доменов Руцентр
Узнать подробнее о домене в магазине доменов Руцентр.melamin.ru
[/SPOOILER]Команда "Телеканал Спорт" — Павел Черемисин
www.variant-billiard.ru
Appréciation en retour du travail
kimsenin bu sitelere index basınca ün kazanmayı vs düşündüğünü sanmıyorum daha çok eğlence amaçlıeline sağlık fakat dünyanın diğer ucundaki muhtemelen son güncellemesi 7 yıl önceye dayanan siteyi vurup ben şöyle hackerım böyle hackerım diyenlerin işine yarar anca bence sql açığı hakkında bir yazı yazarsanız daha iyi olur.
Çogu sitede pek bir işe yaramayan unutulup kaderine birakilmis sitelerkimsenin bu sitelere index basınca ün kazanmayı vs düşündüğünü sanmıyorum daha çok eğlence amaçlı
ellerine sağlık dostum devamı gelirmi ?
Gayet güzel paylaşım ama siz neden İndex atmıyosunuz?
evet yani eğlence amaçlı uygun olur hemde nasıl çerezlik çıtır çıtır iyi gider bunlara İndex basmakkimsenin bu sitelere index basınca ün kazanmayı vs düşündüğünü sanmıyorum daha çok eğlence amaçlı
başka bir konudan aldın görüpte aynı konuyu bende gördüm lütfen azıcık uğraşıp kendin bul şifreyi sql ile filan lütfen hazır admin panel şifre vermeyin bırakın uğraşsınlar al bu konudan öğrenebilirsin azıcık uğraşla1 tane site var admin panelini aldım cpanel login username ve pass giriyorum hatalı diyor nasıl çözebilirm bu sitelerden değil
kral konu 1 yıl önceki konu ve çoğunda açık felan kalmamışellerine sağlık
Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.