Sql açıklı siteden dataları çekebiliyorum fakat nasıl index basılabilir bilmiyorum yardımcı olur musunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
CREATE INDEX indeks_adi ON tablo_adi (sutun_adi);
O index bu index değilSelamlar İndeks Oluşturma
Bir tabloda bir veya daha fazla sütunda indeks oluşturmak için CREATE INDEX komutunu kullanabilirsiniz. Aşağıda bazı örnekler verilmiştir:
Temel İndeks Oluşturma
Bir tablo üzerinde temel bir indeks oluşturmak için:
SQL:CREATE INDEX indeks_adi ON tablo_adi (sutun_adi);
____________________________________________________________________________________
Başarı, pes etmeyenlerin ödülüdür.
O zaman birde sizden duyalımO index bu index değil![]()
Arkadaş website veya web server hacklemek istiyor, sen sql komutu veriyorsun, yanlış anladın galibaO zaman birde sizden duyalım![]()
Dostum öncelikle sitenin admin paneline girmen gerekiyor.Eğer mümkünse panele bypass yapıp girebilirsin o da olmazsa çektiğin verilerden admin kullanıcı adı ve şifresiyle girmeyi dene admin paneline girince buraya tekrar yazarsan yardımcı olurum.İyi forumlarYani soruma cevap verebilecek olan yok mu?
Wordpress olduğunu belirtmemiş eğer wp ise kolay olur zaten admin paneline girmesi gerek sqlmap ile de direkt sheel basma yöntemi var ancak muhtemelen ileri seviye bir site ve root kullanıcısı olması gerek sitenin (hostunun) ne kadar anlatabildim bilmiyorumWordpress Detaylı İndex Basma
İyi günler Türk Hack Team ailesi. Bugun size en detaylı index basmayı öğreteceğim. Aramızda birçok insan admin paneline...www.turkhackteam.org
Bu konuyu incele bence.