- Konuyu başlatan
Yok zaten veri tabanına falan girdim admin panelini bulamadım ama genede elinize sağlıksitedeki sql açığını rce açığına çevirip hacklayabilirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok zaten veri tabanına falan girdim admin panelini bulamadım ama genede elinize sağlıksitedeki sql açığını rce açığına çevirip hacklayabilirsin
Adam diyor ki direkt rce yap sunucuya gir admin paneline gerek yok.Yok zaten veri tabanına falan girdim admin panelini bulamadım ama genede elinize sağlık
olabilir ama başka bir veritabanınada bağlı da olabilir. farklı olduğu için ana domainden çektiğin veri ile giriş yapamayabilirsin.arkadaşlar hepinize tektek teşekkür ederim yardım ettiğiniz için şeyi sorucam pek bilgim olmadığından admin paneli bi subdomain'de olabilirmi atıyorum admin.siteadresi.com gibisinden?
bu site üzerinden bir konusunu açsanız çok güzel olur hem bende öğrenirimsitedeki sql açığını rce açığına çevirip hacklayabilirsin
cpanel varMerhabalar Abilerim, Ablalarım ve Kardeşlerim sizler için 1 adet sql açıklı website kullanıcıadı:şifre veriyorum ama neredeyse 5'den fazla admin panel finder programı kullandım hiç bir şekilde bulamadım admin panelini bulabilirseniz buyrun kullanın
admin:admin
![]()
Umarım doğru yerde doğru biçimde paylaşmışımdır