sql error acces denied for user 'root ' @ 'localhost ( using password: NO)
hatasının çözümü nedir?
hatasının çözümü nedir?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hatasının çözümü nedir?
Heaa, hiç uğraşma paketi yeniden kur.
appserv kurmanı tavsiye edebilirim veya wamp olabilir xamp kurma ama![]()
Yaptığın yorumlara dikkat et ve gereksiz yorumlar yazma lütfen.
Arkadaşın sorusuna gelecek olursak localhostu kurarken mysql kullanıcı adı ve şifren neyse onunla php dosyasındaki kullanıcı adı şifreyi kontrol et büyük ihtimalle eşleşmiyordur şifre veya kullanıcı adı yanlıştır
Yaptığın yorumlara dikkat et ve gereksiz yorumlar yazma lütfen.
Arkadaşın sorusuna gelecek olursak localhostu kurarken mysql kullanıcı adı ve şifren neyse onunla php dosyasındaki kullanıcı adı şifreyi kontrol et büyük ihtimalle eşleşmiyordur şifre veya kullanıcı adı yanlıştır
Heaa, hiç uğraşma paketi yeniden kur.
appserv kurmanı tavsiye edebilirim veya wamp olabilir xamp kurma ama![]()
hatasının çözümü nedir?
Sorunu temelde, kendi yazdığı bir dosyada değil. Sanırım mesajları birisi silmiş.
Bir cümlede hem emir kipi hemde rica/arz kullanmamanı sana türkçe öğretmenin öğretmedi zannediyorum. Bundan ziyade karşında oyun arkadaşın yok sen bir asistansın benden farklı bir üstünlüğün bulunmuyor. Yönetime karşı ben neysem sende o'sun ve bu bizi eşit kılar. Bundan sonra birilerine karşı itham ve söyleşinde daha dikkatli olmanı tavsiye ederim.
Neden Xampp Kurmasın? Sorunuyla Alakası Ne?
Hocam, Veritabanı Bağlantısı Yanlış Şifren Yanlışmış Eğer Xampp Kullanıyorsan Şifre Boştur.
"Neden Xampp Kurmamalıyım" Adlı konuyu açmak yerine buraya mı yazayım ?
Neyse yazayım...
Xampp Gereksiz bir arayüz, aşırı tembel bir yapı ve ileri seviye programlamada ayak bağı olmakta. Sorunları açıklayıcı da değil. Kendini kendine entegre edemeyen bir web sunucusunun sana fazla bir yararı olmaz. İstatistiksel konuşmak da gerekirse, en çok açık (zaafiyet) faaliyet yaşamış (yani kullanıcılarına hacklenme yaşatmış) web sunucusudur aynı zamanda.
Sanırım uzatmaya gerek yok. Appserv gereksiz arayüze sahip değil, Makine çalıştığı anda eğer bir ayarı ile oyanamadıysan veya kasten antivirüs programına "Tehlikeli" olarak işaretlemediysen çalışır. Arayüze gir, ordan mysql server'ı çalıştır, phpmyadmin aktif et bilmem ne felan uğraştırmaz...
Demekki benim kadar nitelikli kullanmamışsın. Gerçi ben 3 hafta kullandım ve beni sinir hastası yapmaya yetti açıkcasıYaklaşık 5 Senedir Kullanıyorum Herhangi Bir Hata Verdiğini Görmedim, Herhangi Bir Açık Verdiğinide Görmedim, Ayak Bağı Demişsin Ne Yapıyor Sen Yazıyorsun O Siliyor mu?
![]()
Demekki benim kadar nitelikli kullanmamışsın. Gerçi ben 3 hafta kullandım ve beni sinir hastası yapmaya yetti açıkcası![]()
Nitelikliden Kastın Gelişmiş Projeden Bahsediyorsan, Senden Daha Uzun Süre Hayat'da Kalacak Projelerim Var Benim :gozkirpan
Ahh! Kahretsin, sizi tanıyamamışım sanırım. Siz şeydiniz dimi, Şu framework olan Laraveli çıkartan eleman. Hay aksi.!