SQL hariç website nasıl hacklenir?

SADRAZAM ÖMER

Yeni üye
24 Nis 2023
44
14
Kolay site hackleme yöntemi diye bir şey yoktur.
Her sistemin kendine özel bir açığı vardır.
Mesela her yerde xss olacak diye bir şey yok.
Ama sen kolay diye xss öğrendin.
O zaman olmayan sitelerde iş yapmaz.
Belli Az araştırma yapmışsın. Söylediklerim Sitede bu saydıklarımdan açık varsa zaafiyetini uygularsın yoksa farklı birşeyler denersin ama sitede açık bulman gerekli saldırı yapman için
öyle değil beyler internette en çok nasıl yapılıcağını bulucağım
 

joker1701

Üye
28 Nis 2023
66
14
Bak ben sana dorklarla bir sürü açık bulurum ama yine hackleyemessin çünkü belli başlı yazılım açıkları var uygulanacağın tooulun o sitenin versiyonlarına uyuşması gerektir mesala güncel sitede ki bir siteye eski tool exploit uygulaman o siteye işe yaramaz.

peki bu siteye üyelik oluşturanların üyeliklerini şifrelerini görmem mümkün mü ?
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.