sql injection

TUGURUGUL

Üye
6 Mar 2016
123
0
10
Birkac sorum var :

1)Hata kodu onemlimi ve ata koduna goremi siteye saldiricaz ?
2)Hata koduna gore saldiracaksak hangi hatayi almaya calisicaz ?
3)Bircok siteye +order+by+1 vs yapiyom fakat hic hata vermiyo benim hatam nedir ?
4)Ozelden yardim edebilecek olan var mi diger sorularim icin ?



Yardimlariniz icin simdiden yesekkurler. :D
 

cimbomenes1905

Uzman üye
1 Eyl 2014
1,853
1
127.0.0.1
hatanın önemi yoktur. Önemli olan sitede id değerinin sonundaki sayıya veya yazıya ' veya 'a yazıp sayfanın değişmesidir sayfa beyaz ve yazılı iken tırnak attığında sadece beyaz olur veya hata veriir. +order+by+1' 2 3 456 gibi artır hata gelirse bir önceki sayı senin için önemlidir bol bol manuel videosu izlemelisin.
 

talyus

Kıdemli Üye
5 Ağu 2007
2,163
3
Diye Sorma
guncel bir dork bulup arattir cikan acikli sitelerin sonuna ' veya 'a yazarsin ..... at line 1 vb hata verir buna gore ister msnuel ister sqlmap havij gibi scprit program ne kullanirsan iste :)
 

TUGURUGUL

Üye
6 Mar 2016
123
0
10
Ben site buldum fakat kolon sayisini falan bulamiyorum bana ozelden pm ile yardimci olabilecek biri
varmi (1 defaligina ogrenmek icin ben siteyi atsam ve bana talimat vererek anlatacak biri ) siteye bir zarar vermeyecegim
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.