Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
SQLArkadaşlar Sql kurulumunda Database engine services hatası alıyorum yardım edebilecek birisi varmı bu sorunu nasıl çözeceğim (SQL Server 2022)
#deronn @deronn server configuration kısmında kullanıcı ekliyoruz parola belirlediğimiz kısım yani o kısımda add current user diyoruz yine pc adı felan çıkıyor yani konum belirliyor ben anlamadım bu işlem nasıl olucak boşda geçemiyorum kitaplarda boş geçiyorlar ama ben boş geçemiyorumSQL
Database engine Services Hata!
kurulumunda başlıktaki gibi bir hata alıyorsan bilgisayar adınız ile kullanıcı adınız aynı olmaması gerekmetedir.Bilgisayarım/Özellikler kısmından bilgisayar adını değiştirseniz kurulum başarılı bir şekilde gerçekleşicektir.
Sql Server Kuramıyorum, "Database Engine Services Failed" Hatası Veriyor. buraya göz at#deronn @deronn server configuration kısmında kullanıcı ekliyoruz parola belirlediğimiz kısım yani o kısımda add current user diyoruz yine pc adı felan çıkıyor yani konum belirliyor ben anlamadım bu işlem nasıl olucak boşda geçemiyorum kitaplarda boş geçiyorlar ama ben boş geçemiyorum
çözüme ulaşılmamış
SQL sürümü farketmeksizin hata veya hatalar alıyorsan şayet ; bu kurulum esnasında dosyanın yükleyici tarafından yüklenememesi veya eksik olmasını belirttiği anlamına gelir.Çözüm olarak ise naçizane ; bilgisayarını formatlayıp yeniden kurulum işlemini gerçekleştirebilirsin veyahut Sql Server 2022 Database engine araştırıp ayrı olarak yükleyip de çözümleyebilirsiniz.Arkadaşlar Sql kurulumunda Database engine services hatası alıyorum yardım edebilecek birisi varmı bu sorunu nasıl çözeceğim (SQL Server 2022)