Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam sql yada xss açıkları hakında nasıl eğıtim alabilirim onerileriniz varmı paralı yada parasız fark etmez iyi ve güvenilir olsun yeter
SQLMAP Kullanımı İleri Seviye @py_pow Siber Güvenlik Kulübüselam sql yada xss açıkları hakında nasıl eğıtim alabilirim onerileriniz varmı paralı yada parasız fark etmez iyi ve güvenilir olsun yeter
konuyu iyi anlaman adına bir kaç ayrı anlatım dinlemelisin para vererek bunu ögrenmene gerek yok yutube de yeteri kadar kaynak var araştırman gerekiyor ne sorman gerekiyorsa ona göre yaz sor cok fazla yerli yabancı kaynak var ama dedigim gibi bir kac farklı kişiden dinlemen gerekiyor yutube daselam sql yada xss açıkları hakında nasıl eğıtim alabilirim onerileriniz varmı paralı yada parasız fark etmez iyi ve güvenilir olsun yeter
Açıklardan başlayarakta gayet güzel giriş yapılırispanyolca öğrenme sürecinde olan biri ilk önce şarkı mı yazıyor? Yoksa temel mi atıyor? SQL İnj, SQL'e hakim olman lazım sql açığına sebep olan etkenleri, teknolojileri bilmen lazım. Aynı şekilde xss için de. hangi dillerden kaynaklı oluyor hangi alana özgü bir açık. Direkt olarak açık türlerini öğrenerek başlamak yüzme bilmeden okyanusun ortasına atlamaya benzer.
selam sql yada xss açıkları hakında nasıl eğıtim alabilirim onerileriniz varmı paralı yada parasız fark etmez iyi ve güvenilir olsun yeter