Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dorkları biryerden bakıyorum mesela inurl:kelime.php.id?=Dostum dorklarina dikkat et hatta kendin yaz eger duzgun bir site bulduysan dene olmadimi acik tarama programariyla acik bul ve yine dene![]()
dorkları biryerden bakıyorum mesela inurl:kelime.php.id?=
Gibi yapıyorum kelimeleri değiştiriyorum sadece bunun gibimi diyorsun
Yapımı Forumda Varsa AtabilirmisinSadece inurl değil daha birsürü çeşit dork var ben onlardan türetip yapıyorum
Kardeşim Birde Albaysın Keşke Baksaydın Bir Soruya Sql Sordum /GüncelBrute Force 'de her çıkan site doğru olmayabiliyor.Sağlam dork üretip bu sorunun üstünden gelebilirsin![]()
Amaç Site Hacklemek Değil İstesem Brute Force İle Dolu Site hacklerim amaç yeni dorklarkardeşim turk hack team güncel açıklar kısmını takip et ordan rahat sql açıklı siteler bulabilirsin kolay gelsin ..
Dediğim Gibi Amaç Site Hack Değil İstesem Yaparım Ben Sql İle Hacklemek İstiyrmBak ustacım adam 1 site hackliyor 50 site eline geçiyor config çekiyor tavsiyem
git indir Brute Forceyle Arama motorunu 1 site hackle config çek sende mass çek![]()