sql'den sonra?

madgap

Üye
24 Ocak 2016
64
0
Arkadaslar Gercekten Banan Yardımcı Olanlara Yürekten tesekkurler,
Ancak Takıldıgım Bir Sorun Dhaa Var,
Aileye Dün Gece Katıldgım İçin Bilgi Birikimine Sahip Değildin Ancak arastırmalarım Ve Sizler Sayesinde Bnde Bu Konuy Hakim Olmaya Basladım Şimdi Beyler,
Veteral 7 Dork Studio dan Dor Yaızyor Ve Taratıyrm Cıkan Siteleri Brute Force den Admin Sifre Tahminleri Yapıyorum ve Havij den Sitenin SQL acklarını taratıyorum buraya kadr sıkıntı yok ancak sonra bnde yok yardımcı olacak var mı hangi programlar kullanılmalı bi liste paylasırsanız tesekur ederim?
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

inSecurity

Uzman üye
13 Ara 2015
1,650
1
devamı şu kardeşim sql dorkuyla sitenin databasesine girersin, databaseden bilgileri çekersin, admin id şifre, sitenin admin paneline erişirsin ve admin olarak giriş yaparsın bu kadar basit bruteforceden daha etkili ve daha hızlı.
 

KurokoTetsuya

Kadim Üye
23 Nis 2015
5,028
2
SGA
sql acikli siteleri t-arayici ile bul sonuclari havijde tarat admin ve sifre bilgileri cikarsa admin panel bulucular var onlarla admin panelini bul ordan giris yap. sonra da bir konuyu bul icerigini duzenle icerige hacked by madgap falan yaz hacklendi sonra da zone al
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.